""På något sätt är vi med om att skapa världen på nytt..."" : 21 texter om att jobba med konst och kultur (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
349
Utgivningsdatum
2016-09-29
Upplaga
1
Förlag
Nätverkstan
Medarbetare
Jeding, Kerstin (förf.) / Johansen Fridén, Anna (förf.) / Karlsson, David (förf.) / Keng Sen, Ong (förf.) / Kivilo, Anu (förf.) / Lindkvist, Lars (förf.) / Löfgren, Mikael (förf.) / Mboya, Joy (förf.) / Niemer, Sigrid (förf.) / Prasad, Archana (förf.) / Reiter, Olha (förf.) / de los Reyes, Paulina (
Dimensioner
185 x 125 x 23 mm
Vikt
418 g
ISBN
9789186717148

""På något sätt är vi med om att skapa världen på nytt..."" : 21 texter om att jobba med konst och kultur

Pocket,  Svenska, 2016-09-29
235
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den här boken vänder sig till alla som jobbar eller vill jobba med konst och kultur. Den består av två slags texter som varvas med varandra. Dels intervjuer med tio erfarna kulturledare runt om i världen - verksamma i olika länder, i olika slags organisationer, inom olika konstarter och kulturformer - som berättar om liv och yrkeserfarenheter, motgångar och framgångar, dilemman och lösningar. Dels artiklar och essäer med ambitionen att ge perspektiv på några av de farvatten som dagens och morgondagens kulturledare har att navigera i: projektifieringen av samhället, balansen mellan bidrag och egenintäkt, hur argumentera för värdet i det man gör, hur hantera stress och konflikt, och utmaningarna från intersektionalitet, interkultur och digital domän. Teori och praktik blandas med och belyser varandra. Texterna utgör inspirerande exempel och tankeväckande perspektiv för läsaren att pröva mot sin egen erfarenhet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. ""På något sätt är vi med om att skapa världen på nytt..."" : 21 texter om att jobba med konst och kultur
  2. +
  3. Marionetterna : en berättelse om världen som politisk teater

De som köpt den här boken har ofta också köpt Marionetterna : en berättelse om världen som po... av Ingrid Carlberg (inbunden).

Köp båda 2 för 494 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »