Det blir alltid som man tänkt sig - Handbok i mental styrketräning (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2010-12-13
Upplaga
1
Förlag
A Nice Noise
Originaltitel
Det blir alltid som man tänkt sig - Handbok i mental styrket
Dimensioner
125 x 130 x 10 mm
Vikt
58 g
SAB
Dokb/LC
ISBN
9789186719050

Det blir alltid som man tänkt sig - Handbok i mental styrketräning

Mp3-skiva,  Svenska, 2010-12-13
204
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Har du också en tanke eller en dröm som inte riktigt vill bli av?!

Så är det för många av oss. Det är tufft att känna att vi själva har makten över våra liv och drömmar. Gemensamt för många framstående personer är att de har mental styrka - den går att träna upp! Olof Röhlander delar på ett personligt sätt med sig av sina erfarenheter samtidigt som han väver in frågor och coachar lyssnaren framåt.

Olof ställer frågorna och läsaren ger svaren. Med den här boken får läsaren ett verktyg och en knuff på vägen att konkretisera sina drömmar, ta fram sina mål och staka ut vägen till ett nytt liv - skriva sitt livs affärsplan!

Jag hade tänkt skriva en bok, men fick inte till det.När jag såg min hund Malte komma springande den där morgonen visste jag precis hur boken skulle vara. Jag fick ett klart tydligt mål som jag visualiserade. Nu håller du den i din hand."

Provlyssna gärna på boken (kort- eller långversion):
www.anicenoise.com/media/ANN_101_1.mp3 (ca 2:min 50)
www.anicenoise.com/media/ANN_101_2.mp3 (ca 5 min 50)

FÖRFATTAREN OCH UPPLÄSAREN
Olof Röhlander kallar sig mental styrketränare och är licensierad mental tränare, certifierad coach och har en bakgrund som elitspelare i bordtennis. Han har varit verk sam som mental tränare för Svenska Bordtennislandslaget, Örgryte Fotboll och som ordförande i Riksförbundet för mentala tränare. Olof är en populär och vida engagerad föreläsare och i januari 2010 utnämndes Olof till Årets Föreläsare 2009 av SAJ Förmedlingsbyrå.

SAGT OM BOKEN
De principer och metoder som Olof lär ut i boken kommer att hjälpa läsaren att göra förändringar som leder till ett bättre liv. Kopplingen till den mentala träningen ger också boken ett speciellt värde. Den visar vägen från tanke till handling och kan ge mer positiva och påtagliga effekter än de flesta andra böcker i ämnet .
/Lars-Eric Uneståhl

Olof betonar att det verkligen är träning som bygger mental styrka och ger också en mängd förslag på både trovärdig och nyttig, oftast tankemässig, träning med olika tekniker som hjälp .
/Gunnar Westling, Bibliotekstjänst

"GILLA"
A Nice Noise på Facebook så får du löpande information kring Olofs och våra andra böcker. På anicenoise.com finner du mer information om företaget och våra tjänster.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det blir alltid som man tänkt sig - Handbok i mental styrketräning
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 433 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Olof Röhlander