Fördelarna med en kollaps (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (184.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Johan Holmberg
Utgivningsdatum
2013-10-04
Förlag
A Nice Noise
Översättare
Erik MacQueen
ISBN
9789186719852

Fördelarna med en kollaps Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2013-10-04

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Silvers liv har kollapsat. Inte nog med att han är en lönnfet överårig rockstjärna med en exfru som ska gifta sig med den perfekte mannen, och en tonårsdotter som råkat bli gravid, nu har han dessutom fått en mindre stroke.

Alla i Silvers omgivning förutsätter att han ska genomgå operationen som kan rädda honom, men Silver är inte säker på om hans liv är värt att rädda. Samtidigt som han förbereder sig på att kanske dö förändrar stroken Silvers hjärna och ur hans mun kommer allt som han aldrig tänkt säga högt.

Jonathan Tropper är född 1970 och bor i New York med sina tre barn. Hans romaner har översatts till ett tjugotal språk, toppar försäljningslistorna och hyllas av såväl kritiker
som läsare. Han skriver även manus för film och tv och är utbildad lärare i engelska och
kreativt skrivande. Tropper lanserades i Sverige av Gilla Förlag och Fördelarna med en kollaps är hans fjärde roman på svenska. Hans roman Sju jävligt långa dagar kommer som film.

Johan Holmberg är född 1967 i Göteborg och började sin teaterkarriär på 80-talet och är sedan 2003 anställd på Dramaten. På film och TV har han setts i bl a Dubbelliv, Luftslottet som sprängdes och Nobels testamente. Han har en av de ledande rollerna i Maria Bloms film Hallå hallå.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jonathan Tropper