Kärlek, vänskap, hat (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (229.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Frida Beckman
Utgivningsdatum
2013-10-22
Förlag
A Nice Noise
ISBN
9789186719944

Kärlek, vänskap, hat Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2013-10-22
189
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Nobelpris i litteratur 2013

i Alice Munros noveller är det kvinnorna som står i centrum. Berättelserna i Kärlek Vänskap Hat handlar om drömmar och ambitioner, om kärlek och otrohet, och om det pris kvinnor får betala för att leva livet på sina egna villkor.

Kärlek, vänskap, hat är, liksom Brinnande livet och Tiggarflickan, en omtyckt Munroljudbok utgiven av A Nice Noise.

Alice Munro (1931) växte upp i Wingham i den kanadensiska provinsen Ontario. Hennes böcker älskas av läsare och kritiker över hela världen. Hon har belönats med flera litterära utmärkelser, sommaren 2009 fick hon Man Booker International Prize, den finaste utmärkelse en författare kan få vid sidan av Nobelpriset.
Alice Munro tilldelades Nobelpriset i litteratur 2013. Hon är den första kanadensiska författaren som fått priset, och den trettonde kvinnan.

Frida Beckman
(1982) började sin skådespelarkarriär 2011 på Unga Klara i Stockholm direkt efter Teaterhögskolan och har där deltagit i bla uppsättningen Uppforstrarna och de uppfostringsbara. På TV är hon bla känd från SVTs Dubbelliv. Med Kärlek, vänskap, hat gör hon sin ljudboksdebut.

A Nice Noise
Förlaget grundades 2010 och skrev redan 2012 ljudboksprishistoria då 3 av de 7 finalnominerade titlarna till Stora Ljudbokspriset kom från A Nice Noise.Det var första gången i prisets historia som så många titlar kom från ett och samma förlag.
2013 finalnominerades Little Bee av Chris Cleave och samma år visar det sig att förlaget har glädjen att få fira Alice Munros Nobelpris i litteratur med hennes titlar Kärlek, vänskap, hatär, Brinnande livetochTiggarflickan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Alice Munro