Krisboken : nyckeln till att överleva trots urusel ekonomi (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
139
Utgivningsdatum
2017-01-03
Förlag
Magic Wonders
Dimensioner
210 x 145 x 10 mm
Vikt
234 g
SAB
Qc
ISBN
9789186763176

Krisboken : nyckeln till att överleva trots urusel ekonomi

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-01-03
129
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Har du blivit av med jobbet, blivit sjuk eller gått i pension? Är din ekonomi sämre än du någonsin kunnat föreställa dig? Håller det på att knäcka dig att aldrig ha tillräckligt med pengar? Då är det här boken för dig!

Ekonomiböcker handlar ofta om hur du blir miljonär, sparar i aktier eller andra saker som förutsätter att du har några pengar att spara. Det gör inte den här boken. Tanken med Krisboken är att den ska vara en hjälp när det verkligen är kris - oavsett om svackan är tillfällig eller livslång. Här får du som inte ens har pengar till mat eller räkningar hjälp att ta kontroll över din situation och sänka dina utgifter. Du får även tips om hur du kan öka din inkomst trots dina eventuella begränsningar.

OBS! Krisboken utlovar inte att du blir miljonär eller ens att du får gott ställt efter att ha läst boken, men ett liv utan ekonomisk stress och möjlighet till att sätta lite guldkant på tillvaron är nog så viktigt.

Krisbokens författare är inte utbildad på Handels eller specialist på privatekonomi. Däremot är hon specialist på att leva på existensminimum. Efter alltför många år som sjukskriven, ensamstående mamma med eget företag har Vanja Persson fått lära sig att vara kreativ både när det gäller att sänka kostnaderna och öka inkomsterna. I Krisboken delar hon med sig av sina erfarenheter för att hjälpa andra i samma situation.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Krisboken : nyckeln till att överleva trots urusel ekonomi
 2. +
 3. Hälsorevolutionen kokboken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hälsorevolutionen kokboken av Maria Borelius (inbunden).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Krisboken : nyckeln till att överleva trots urusel ekonomi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Motiverar och fungerar som stöd i vardagen
  -, 25 mars 2017

  Vanja Persson skriver personligt och inspirerande i sin bok som ger ett intressant och brett perspektiv gällande psykologi och privatekonomi. Det är en bok som ger en ökad förståelse för hur vardagslivets psykologi påverkar människors ekonomiska situation.

  Detta är en mycket läsvärd bok i vilken författaren och flera andra delar med sig av sina personliga erfarenheter. Boken har ett bra och tydligt upplägg med härliga och roliga illustrationer av Anders Parsmo.

  Författaren... Läs hela recensionen

 2. Lättillgänglig bok om ekonomi
  Kaffeläsaren, 10 februari 2017

  Krisboken nyckeln till att överleva trots urusel ekonomi av Vanja Persson utgiven av Magic Wonders har jag läst som e-bok i mobilen. Det är en bok om ekonomi som riktar sig till de som verkligen behöver det dvs sjukskrivna, arbetslösa osv. Något jag själv har erfarenhet av som sjukskriven. En bok som helt saknas innan, då de flesta andra riktar sig till de som redan har pengar. Det är väldigt många bra konkreta tips på hur man drar ner sina utgifter i livet bl.a. i boendet, mat, resor. Finns ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Vanja Persson