Oh, Herregud! (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2004-11-01
Upplaga
1
Förlag
Skrivareförlaget
Illustratör/Fotograf
Hans Lindström
Illustrationer
ill.
Dimensioner
148 x 210 x 8 mm
Vikt
140 g
SAB
Hci
ISBN
9789186794514
Oh, Herregud! (häftad)

Oh, Herregud!

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2004-11-01

Slutsåld

Ingenting är heligt för en satiriker som Hans Lindström. För honom är Gud ett enda stort skämt och han ser den gudomliga skapelsen som universums största practical joke. Vad kan då vara mer passande än ett album i ämnet?! För övrigt Lindströms elfte album i ordningen.
Så när Gud lyser mer sin frånvaro levererar Lindström här ett gigantiskt gapskratt åt den himmelske simulanten och allsmäktige avfällningen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Oh, Herregud!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Alltid lika säker
    Ludde, 23 mars 2014

    Lindström är alltid lika säker i sina tolkningar av olika samhällsproblem. Har även läst en del av Lindströms övriga böcker och denna är minst lika aktuell som hans övriga böcker.

  2. Ett skratt förlänger ju livet, sägs det. Läs Hans...
    Monica Johansson, 28 maj 2013

    Ett skratt förlänger ju livet, sägs det. Läs Hans Lindström så blir du garanterat lite äldre. Har du inte prövat honom, börja då med Oh, Herregud!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Hans Lindström

Övrig information

Ingenting är heligt för en satiriker som Hans Lindström. För honom är Gud ett enda stort skämt och han ser den gudomliga skapelsen som universums största practical joke. Vad kan därför vara mer passande än ett album i ämnet för övrigt Lindströms elfte?!