Evigheternas bok (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
379
Utgivningsdatum
2011-09-19
Förlag
Siljans Måsar Förlag
Dimensioner
215 x 140 x 30 mm
Vikt
400 g
SAB
Cm.04
ISBN
9789186799076

Evigheternas bok

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2011-09-19
133
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Under handen på bröstet visar vi vägen till umgänget med Gud. Var och en av er som känner livserfarenheternas umbäranden, vet att lusten och glädjen över att leva är som störst när ni känner kärlekens låga brinna i ert bröst. Värmen som sprider sig känns ljuvlig och konsten att älska, kan alla lära sig.

Här kanaliserar Jennyli Gustafsson kunskapen som ligger dold under handen på solar plexus. Den eviga boken talar sitt tydliga språk för den som kan läsa källan i sitt inre. Vi har valt att för första gången trycka Evigheternas bok på läsbart papper. Vi känner många skrifter som ärligt lyckats komma till kärnan av vad livet går ut på. Vad Evigheternas bok gör är att öppna upp skapelsekanalerna inom dig. Mesa ett till sju, är de bord på din kropp där du serverar dig själv andlig energi. Din mun och din mage är de platser där du serverar dig själv kroppslig energi. Arbetet med att skapa sig själv på sju dagar undanber sig inte. Frihet är skapelsekanalernas livsuppgift och kärlekens väsen. Frihet är vad du uppnår när tränandet börjar. Frihet är livets nödvändighet.

Var och en har viljan att följa sin sanna dröm och skapa konkret, vad hjärtat önskar. Modet ligger tryggt och väntar på att få leda dig. Missa inte chansen att lära det lilla barnet att gå. Vänta inte med att verkligen leva och med att komma ihåg vem du egentligen är. Vi är dig behjälplig! Men Du är svaret på allt! Du är livets ursprung och livets hela potential. Skapelseprocessen pågår inom dig och utom dig. Vet att formen för skapandet finns i din intention. Vet att formen bestämmer du! Skeendet sker oavsett formen. Vi erbjuder dig att lära dig kommunicera ur hjärtat en gång för alla. Vi längtar efter att lära dig skapa en form för dig själv att växa i. Vi längtar efter att lära dig ske i sanningens och ljusets skapelsekanaler som ska väckas till liv igen. Allt är i sin ordning.

Din fader och moder i evigheten
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Evigheternas bok
 2. +
 3. Mästerkatterna och ljusbron till framtiden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mästerkatterna och ljusbron till framtiden av Xifodeus Felini (inbunden).

Köp båda 2 för 401 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Evigheternas bok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Magisk
  Aldona Wirén, 25 augusti 2023

  Skriven förre sin tid. Ska läsas med öppen sinne och intuitivt. Kan öppnas var som helst som vägledning och vägvisare

 2. Läsning för de erfarna
  Yvonne TS, 8 juni 2019

  Denna boken har ett språk som inte kan förstås av den som inte har kommit väldigt långt i sin andliga utveckling. Det finns många ord som inte används i det vardagliga språket med en tankekedja av ovanligt slag men för den som har haft sina första lärdomar inom andlighetens intresse sfär är det alltmer av intresse ju längre fram i boken man läser, det kan vara så att det blir en bok att läsa mer än en gång.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jennyli Gustafsson

 • Maia Aela : Flickan från planeten Akleja

  Jennyli Gustafsson

  Tillsammans med Maia Aela får du följa med på en inre och yttre resa, där äventyret går ut på att avtäcka de eviga nycklarna till skapandet av den femte dimensionens paradisvärld. Vi är nu mogna att lyssna på våra kära bundsförvanter från Plejader...