Ljus från Norr - del 2 (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-03-18
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar
Illustratör/Fotograf
Yvonne Frank Månsson
ISBN
9789186799298

Ljus från Norr - del 2 E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2013-03-18
49
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
"I stormigt vatten finns alltid en stabil kärna av lugn, i orkanens öga finns alltid en ryggrad av stål och i all turbulens och kaos som råder, finns en sådan intelligent Ordning, att den förblindar. Siljans Måsar tog sig igenom den första tidens uppståndelse och hittade sin kärna, sin Treenighet. Den strykan är orubblig och tillsammans med fyra ständigt roterande vänner på Jorden och två vänner från den andliga sfären, fortsätter de nu sin resa in i ljuset."

Vi ber om att få fortsätta höjningen av frekvensen på Moder Jord och sänder genom denna Bok, ännu högre energier av medvetande. Med vägledning når ni den punkt, där ni kan upptäcka era högre Jag och få kontakt med den inre Gudomligheten. I denna insikt, i denna resa genom livet infinner sig ro och tillit, i ljuset av vår Skapares kärlek.Det finns inga gränser för människan. Ni är gränslösa i medvetandet och i kärleken.

Budskapen vill ge en smak på vad ni egentligen kan åstadkomma i gemenskap med Moder Jord och hennes natur och hur ni kan hitta skaparglädjen och inspirationen i era liv. Läs det budskap som du spontant slår upp och ta till dig de ledtrådar, som just du behöver under dagen.Att lära sig våga möta sitt motstånd, att lära sig våga tro på sig själv och att helt ge upp sitt Jag i Skaparens tillitsfulla famn, är att få kontakt med sitt Själv, sin inre essens, där kärleken glöder i ursprungets källa. Det finns ingen annan väg än ljusets väg, i total gemenskap och i frid och harmoni med sig själv.Vi är med er genom Dagen!

Ljus från Universum

Yvonne Frank Månsson, författare och bokförläggare på Siljans Måsar Förlag. Egen företagare sedan många år och utbildad till Kreativ Producent vid Malmö Högskola. Ger även ut den andliga nätskriften BudskapsPortalen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Yvonne Frank Månsson