Ljus från Norr - del 3 (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-03-18
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar
Illustratör/Fotograf
Yvonne Frank Månsson
ISBN
9789186799304
Ljus från Norr - del 3 (e-bok)

Ljus från Norr - del 3 E-bok

E-bok (PDF), Svenska, 2013-03-18
79
Läs i Bokus Reader för iOS och Android.
"Att rota sig är att ge upp sitt yttre och dela med sig av sitt Själv i sitt eget djup. Siljans Måsar med vänner fick känna på en djupdykning i Moder Jords kärna, för att där skapa det rotsystem som kan bära dem genom storm och eld, genom känslohav och frid och genom flöde och motstånd. Nu är tid för fröet att gro och sträcka ut sin skönhet i full blom, mellan Moder Jord och Moder Kosmos kärleksfulla vibrationer."

Hela Universum är med er under denna resa, genom bokstävernas kodning i dessa böcker och förser er med den aktivering som överlämnandet av de 255 kärnbudskap från Skaparkraften innebär. Universum överlämnar insikterna till era inre Gudomliga krafter och släpper er fria i denna utforskning av era Själv. Ni har nu tillgång till Alltet, ni har alla nycklarna till Sanningen och ni har kärleken som svaret på alla era problem. Nu behöver ni bara använda er av den fria viljan för att aktivera denna nya fas i era liv, den upptäcktsresan som tar er till oändligheten och det uppvaknande som frigör er Gudomlighet.

Universums urkrafter möter nu Moder Jords urkrafter i människan. Detta är en oerhört stark aktivering som kommer att förändra era liv för all framtid. Vi ber er att skynda långsamt, att ta ett steg i taget, att invänta varandra och att ha tålamod. För i det Gudomliga tålamodet som öppnas inom er, väcks livsglädje och skaparkraft ur outtömliga källor. Förnyelse, expansiva energiutbyten samt mod i era tillvägagångssätt kommer att stärka er i era tankearbeten. Ni tänker gott, ni handlar med goda intentioner och ni sänder den eviga kärlekslågan vidare genom er entusiasm. Att läsa budskapen är att ge sig själv av den andliga näring som nu aktiveras på er Jord.

Moder Kosmos

Yvonne Frank Månsson, författare och bokförläggare på Siljans Måsar Förlag. Egen företagare sedan många år och utbildad till Kreativ Producent vid Malmö Högskola. Ger även ut den andliga nätskriften BudskapsPortalen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Yvonne Frank Månsson