Troféerna (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
298
Utgivningsdatum
2014-07-29
Upplaga
1
Förlag
Siljans Måsar Förlag
Dimensioner
215 x 140 x 25 mm
Vikt
450 g
SAB
Hc
ISBN
9789186799885

Troféerna

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2014-07-29
119
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Han fyller sitt inre tomrum med kvinnor på löpande band och graderar dem i en bok, fylld av troféer. Hans beteende påverkar de närmaste och alla tjejer som kommer i hans väg. Han söker sig till allt yngre tjejer i jakten på kickar och riskerar att förlora allt.

Troféerna handlar om Emil och hans drivkraft för att läka en inre tomhet. Boken är Lena Lindelis debutroman, där hon fått inspiration från en man som delat med sig av sina erfarenheter som sexmissbrukare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Troféerna
 2. +
 3. Legenden om den längsta natten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Legenden om den längsta natten av Ann-Sofi Carlborn (kartonnage).

Köp båda 2 för 254 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Troféerna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Samhället borde ta detta missbruk på allvar!
  Jonas, 17 december 2014

  En berättelse som blottar en människas sjukdom i form av sex och relationsmissbruk. Välskrivet och skrämmande. Denna bok hjälper utomstående att förstå vad som försigår i tankarna hos en beroende. Skönt att läsa att det finns hopp!

 2. Rekommenderas!
  Birgitta , 21 augusti 2014

  En bok som verkligen berör. Säkert har vi alla människor i vår omgivning som är fast i missbruk av olika slag, mänga är drabbade. Denna bok ger ett hopp om att det finns andra lösningar för sitt missbruk än att falla djupare ner i det. En hjälp att se att man inte är ensam i sitt beroende och att det finns hopp och hjälp att få.
  En bok jag varmt rekommenderar till missbruksdrabbade, anhöriga samt människor som i sitt yrke/frivillig engagemang möter människor med ångest som ofta ligger bak... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner