Konsten att skriva enkelt : för unga sångare (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
93
Utgivningsdatum
2014-08-14
Upplaga
1
Förlag
Notfabriken
Dimensioner
266 x 210 x 7 mm
Vikt
301 g
SAB
Ijae
ISBN
9789186825829
Konsten att skriva enkelt : för unga sångare (häftad)

Konsten att skriva enkelt : för unga sångare

Häftad Svenska, 2014-08-14
270
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
För dig som är musiklärare eller barnkörledare är det en stor fördel att själv kunna arrangera och skriva den musik ni ska sjunga i klassen eller kören. Du kan då skräddarsy ett arrangemang så att det passar just dina sångare. Arrangeringen blir därmed ett redskap som du kan använda för att arbeta med barnens musikaliska utveckling. Dessutom kan du snabbt arrangera en aktuell, populär låt på begäran. Det ger onekligen en viss frihet att inte behöva vänta på att någon annan ska göra det.
Konsten att skriva enkelt handlar först och främst om hur du kan skriva och arrangera musik som för barn är enkel att utföra. Men den handlar också om hur du kan lära dig att använda metoder som gör ditt eget arbete enkelt. Här kan du lära dig att skriva olika typer av kanonsånger och att använda olika arrangeringstekniker som fungerar bra när man arrangerar för barn och ungdomar.
Boken innehåller en rad inspirerande musikexempel, med beskrivningar och kommentarer som förklarar hur olika typer av stämmor är uppbyggda, hur man kan arbeta med form etc. Varje kapitel innehåller en följd av övningar och avslutas sedan med en större uppgift. I bokens bilagedel finns värdefull och praktiskt användbar information om barns röster, från förskoleåldern upp i puberteten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Konsten att skriva enkelt : för unga sångare
  2. +
  3. I händelse av min död : En manual

De som köpt den här boken har ofta också köpt I händelse av min död : En manual av Lena Philipsson (inbunden).

Köp båda 2 för 480 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »