Thoths ring (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
38
Utgivningsdatum
2021-01-20
Upplaga
1
Förlag
Hastur förlag
Översättare
E Hilmér
Originaltitel
The Ring of Thoth
Dimensioner
170 x 120 x 3 mm
Vikt
41 g
SAB
Hce
ISBN
9789186835491

Thoths ring

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-01-20
89
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Egyptologen John Vansittart Smith befinner sig i Frankrike för att studera papyrusrullar i Louvren. Utmattad efter sitt besök slumrar han till. När han vaknar har museet stängt och han är inlåst. När han letar efter en väg ut inser han att han inte är ensam i byggnaden:

"Det fanns ingen tvekan i den andres rörelser. Lätt och raskt gick han fram till en av de stora sarkofagerna, tog upp en nyckel ur fickan och låste upp. Från den översta hyllan tog han ned en mumie, som han bar med sig bort, och med yttersta varsamhet och omsorg lade på golvet. Han ställde lampan bredvid den, hukade sig sedan ned på österländskt sätt och började med långa, skälvande fingrar lösa upp svepningen och lindorna som virats om den. Allteftersom de prasslande linneremsorna föll av, en efter en, fylldes rummet av en stark, aromatisk lukt, och små bitar av parfymerat trä och kryddor föll ned på marmorgolvet."

Thoths ring (1890) är en klassisk skräckberättelse av Arthur Conan Doyle (1859-1930), författaren till historierna om mästerdetektiven Sherlock Holmes.

Denna utgåva av Thoths ring är tryckt i 400 handnumrerade exemplar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Thoths ring
  2. +
  3. En försvunnen värld

De som köpt den här boken har ofta också köpt En försvunnen värld av Arthur Conan Doyle (häftad).

Köp båda 2 för 269 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Thoths ring. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En otrolig historia
    Helena Gävert, 8 juni 2021

    En otrolig historia med spöklik karaktär men samtidigt lite sorglig historia om längtan efter den stora kärleken. Samt att vissa val en gör i livet kan få förödande konsekvenser

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Arthur Conan Doyle