Bättre bilder / Streetfoto (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Bättre bilder
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2013-03-21
Upplaga
1
Förlag
HME Publishing
Översättare
Tobias Hagberg, Johan Steensland
Medarbetare
Steensland, Johan (red.) / Hagberg, Tobias (form)
Dimensioner
210 x 142 x 10 mm
Vikt
308 g
SAB
Pna
ISBN
9789186841515
Bättre bilder / Streetfoto (häftad)

Bättre bilder / Streetfoto

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2013-03-21
219
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Gatufotografi är roligt, givande och billigt. Man behöver varken ha de senaste prylarna eller befinna sig på »exotiska« platser på andra sidan jordklotet. Tvärtom! Fantastiska bilder fångas överallt, hela tiden och med enklast möjliga utrustning. Allt du behöver är en kamera och ett intresse för vanliga människor som gör vardagliga saker. Och så kanske den här boken.

I Bättre bilder / Streetfoto delar fotografen Eric Kim med sig av sin passion för gatufoto. Med sin uppriktiga och medryckande ton berättar Eric allt du behöver veta för att du ska kunna utveckla dig som gatufotograf: hur du övervinner rädslan för att fotografera på allmän plats, hur du väljer rätt utrustning och hur du upptäcker allt det vackra i vardagen. Eric guidar oss genom allt från att hitta ett motiv, via ljus och komposition, till att fånga det rätta ögonblicket.

Med sin inspirerande bok gör Eric oss medvetna om världen omkring oss, och han hjälper oss att återupptäcka allt underbart som vi vanligtvis är för stressade för att ens märka. Så ta med dig kameran ut på stan! Om du skulle vilja lära dig att ta bilder av främlingar på stan, eller om du bara är nyfiken på gatufoto då är det här boken för dig!

För att boken ska kunna inspirera dig ytterligare, innehåller den även intervjuer och gästgallerier med gatufotomästarna Ludmilla Morais, Blake Andrews, Thomas Leuthard och Kramer ONeill.

Om författaren

Eric Kim är gatufotograf och bor för närvarande i Michigan, USA. Hans bilder har visats i bland annat Los Angeles, Seoul, Singapore och Melbourne. Eric håller workshops och undervisar hugade gatufotografer i städer runt om i världen.

Om Bättre bilder

Bättre bilder är en serie handböcker för alla digitalfotografer från nybörjare till proffs. Böckerna i serien ger inspiration och de smartaste knepen om hur man bäst fångar olika slags motiv och utnyttjar den senaste tekniken.

Om HME Publishing / DEXT

DEXT ger ut fotohandböcker för den nyfikna nybörjaren och den avancerade användaren. Våra fotografer och författare visar de kreativa möjligheterna, och stärker och inspirerar läsaren att utnyttja dem. dexterous: Skillful with ones hands; skillful in some specific thing; agile; på svenska fingerfärdig, händig, skicklig. Läs mer på DEXT.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bättre bilder / Streetfoto
 2. +
 3. Paul McCartney: Texterna. Ett självporträtt : Mitt liv i 154 sånger

De som köpt den här boken har ofta också köpt Paul McCartney: Texterna. Ett självporträtt : M... av Paul McCartney (inbunden).

Köp båda 2 för 568 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Bättre bilder / Streetfoto. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jag lärde mig inget nytt som jag har nytta av. Har...
  Lasse Hallmén, 29 maj 2013

  Jag lärde mig inget nytt som jag har nytta av. Har förmodligen streetfotat för mycket innan och skaffat mig egen erfarenhet och egna mönster.

 2. En bra bok som går genom grunderna i Gatufotografering...
  Joel, 22 maj 2013

  En bra bok som går genom grunderna i Gatufotografering och ger läsaren samtidigt lite tips och råd hur denne kan utvecklas i sitt fotograferande inom området. Jag har plåtat gatufoto ett antal år men hittade ändå ett par råd som jag tog med mig. En bra bok som går rakt på sak och levererar det den säger.

 3. Mycket bra bok! Har gett mig många nya idéer. Har...
  Benny Wahlfrid, 29 april 2013

  Mycket bra bok! Har gett mig många nya idéer. Har verkligen inspirerat mig till att själv prova på gatufoto. Rekommenderas!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Eric Kim

 • Korean American

  Eric Kim

  An homage to what it means to be Korean American with more than 85 delectable recipes that explore how new culinary traditions can be forged to honor both your past and your present. New York Times staff writer Eric Kim grew up in Atlanta, the son...

 • Degrassi Extra Credit #3

  J Torres, Eric Kim

  Spinner has been dumped by Darcy for his cheating ways! But with God as his witness, he promises to get her back no matter what it takes - including resisting all manner of temptation, all summer long. When arch-nemesis Jay Hogart offers to help, ...