Fältflygare - från dröm till verklighet. Del 2 - antologin (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
246
Utgivningsdatum
2011-09-02
Förlag
Bokförlaget Norlén & Slottner
Dimensioner
298 x 215 x 22 mm
Vikt
980 g
ISBN
9789186859152

Fältflygare - från dröm till verklighet. Del 2 - antologin

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2011-09-02
331
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Antologin är uppföljaren till till Göran Jacobssons uppmärksammade bok Fältflygare från dröm till verklighet. I den nya boken finns piloternas egna berättelser om hur de en gång förverkligade sina drömmar. Målet var detsamma för alla , men vägen dit kunde vara både dramatisk och krokig. Och alla nådde inte ända fram. Här får läsaren en helhetssyn på historien om Sveriges fältflygarkår.

Det är inte bara fältflygarna själva som skriver utan också flygnavigatörer, en officer, psykologer och fruar som berättar om livet kring stridspiloterna.

Göran Jacobsson är född 1972 och bosatt i Kristinehamn. Han är utbildad tågförare och flyghistoriker med huvudinriktning på människorna och deras upplevelser.

Han är noggrann i sin forskning och har ett tydligt mål: Att dokumentera fältflygarnas erfarenheter och upplevelser innan det är för sent. Han vill med sina böcker också stimulera andra att skriva och dela med sig av upplevelser och intryck från svunna tider.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Göran Jacobsson

  • De som aldrig kom hem

    Göran Jacobsson, Alf Ingesson Thoor

    Syftet med denna bok är att för första gången genomföra en djupare undersökning och analys av de haverier med dödlig utgång som skedde mellan 1946 och 1989. Det är också ett försök att för allmänheten på ett begripligt sätt klarlägga vad som egent...