Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Kunskap på nolltid
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2022-03-03
Upplaga
1
Förlag
Eget förlag
Dimensioner
148 x 105 x 7 mm
Vikt
85 g
SAB
Ci
ISBN
9789186951801

Det finns något mer

(10 röster)  |  Läs 9 recensioner
Häftad,  Svenska, 2022-03-03
150
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Positiv orättvisa, bredvidbilder och pussnödig är spännande begrepp som du möter i denna bok. Det finns något mer vill öppna din nyfikenhet och få dig att leva mer genuint med dig själv och i samspel med din omgivning.

I boken zoomar författaren in i några berättelser från sitt liv, där viktiga värderingar och hans tro har spelat roll. Han zoomar även ut för att försöka visa att vi är en del av något större. Oavsett vem du är - och var du än befinner dig i livet - så finns det en chans att du också upptäcker att det finns något mer.

Du kan antingen läsa boken på egen hand och idissla frågorna, som författaren beskriver det, eller använda boken som grund för samtal med andra.

Innehållsförteckning
Förord
Innan du börjar

Perspektiv
Ärlighet
Samhörighet
Vardag
Hjärta
Kärlek
Förlåtelse
Tro

Efterord

Om författaren
Daniel är född och uppvuxen i Argentina som missionärsbarn. Han flyttade till Sverige som 18-åring för att bli pastor. Efter femton år i den teologiska världen började han en bana utanför kyrkan som föreläsare, etisk rådgivare och affärsutvecklare på Almi. Den gemensamma nämnaren i livet har alltid varit ett genuint intresse för människor och samspelet mellan dem.

Recensioner
"En tankeväckande bok som möjliggör ett liv där jag lever, istället för att vänta på en framtid när något ska lyckas."
- Staffan Emanuelsson, varumärkesstrateg

"Det är verkligen en positiv bok som väcker tankar och som jag vill diskutera med andra människor."
- Tim Larsson, produktchef

--

Det här är en bok som vill uppmana dig att stanna till - och reflektera kring dig själv, människorna och världen omkring dig. Boken ingår i förlagets serie kunskap på nolltid.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det finns något mer
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 379 kr

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Det finns något mer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En viktig bok alla har tid att läsa!
  Cecilia, 26 juni 2022

  "Det finns något mer" är en bok som samtidigt som den är underhållande att läsa även gör att jag börjar reflektera, ger mig mig klokskaper och får mig att vilja läsa mer av Daniel Collin Holgersson.
  En stor bok i litet format!

 2. Ärlig, utmanande & härlig!
  Elin, 20 juni 2022

  Precis som författaren själv öppnar denna bok upp för både skratt och tårar genom att vara genuin och sårbar. Boken går in på livets basala och enkla stunder som även dem får rymma en prestigelös ärlighet, inkluderande samhörighet, en meningsfull vardag och mycket mer. En tunn bok med tungt budskap!

 3. Tack
  Andreas Ardenfors , 5 juni 2022

  Daniel har en precision i sina bilder, sitt språk och bilder. En bok son jag varmt kan rekommendera. Daniel har en sällsam förmåga att belysa saker på ett konkret sätt

 4. Eftertänksam bok i liten förpackning.
  Linda, 31 maj 2022

  Genom att bjuda in oss i glimtar av sitt liv får Daniel Collin Holgersson läsaren att reflektera över egna livsval och tankar kring det som kallas livet. Genialt att den är avsedd för reflektion och samtal. En välskriven och läsvärd bok som inte är till för att vara en hyllvärmare.

 5. Superbra!
  Matheo, 31 maj 2022

  En bok med mycket vishet om livets alla stora frågor. Lyfter fram viktiga synvinklar och principer för ett lyckligt liv! Perfekt för privat läsning eller att diskutera i grupp (boken ger frågor att fundera på och diskutera).

 6. En liten bok med stort innehåll
  Anna Boqvist, 31 maj 2022

  Uppskattar verkligen att Daniel skriver så personligt, ärligt, utmanande men samtidigt ödmjukt om viktigheter i livet. En bok jag kommer läsa igen för att påminna mig om sånt man som människa och medmänniska behöver reflektera kring och om vägval man behöver göra om och om igen.

 7. Otroligt bra bok!
  Andrea., 31 maj 2022

  En spännande känslomässig berg- och dalbana till bok. Den är personlig o genuin där varje kapitel öppnar upp både sinne och hjärta. Den är rolig att läsa, lätt att ta till sig och svår att lägga ifrån sig. En perfekt gåva till sig själv eller någon man bryr sig om! Önskar dock att den var lite större och hade lite mer att läsa😉

 8. Toppen!!
  Andréas , 31 maj 2022

  Mycket bra liten bok fylld av guldkorn att bära med sig i livet. Författarens personliga berättelser blir livserfarenheter som jag själv kan lära mig av. Perfekt att läsa själv eller i en bokcirkel. Kanske ännu bättre i bokcirkel faktiskt.

 9. Liten bok med mycket klokt innehåll.
  Jessika Erkesby , 31 maj 2022

  Liten bok med mycket klokt innehåll. Jag läste den för mig själv men kan absolut tänka mig att läsa den i min hemgrupp för att sedan diskutera innehållet. Kan varmt rekommendera den.

Visa alla 9 recensioner