Du säljer! : personlig marknadsföring (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
185
Utgivningsdatum
2013-03-14
Upplaga
1
Förlag
Fresh Eye
Medarbetare
Halldin, Johan (form) / Törnblom, Michael (form)
Dimensioner
210 x 135 x 15 mm
Vikt
346 g
SAB
Dokb
ISBN
9789187009044
Du säljer! : personlig marknadsföring (kartonnage)

Du säljer! : personlig marknadsföring

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2013-03-14

Slutsåld

Mia Törnblom har med framgång skrivit handböcker om att leda sig själv och andra - nu kommer boken om personlig marknadsföring. Vi behöver alla marknadsföra oss själva och skapa vårt personliga varumärke, oavsett om vi är egenföretagare eller anställda. Idag är det viktigare än någonsin att våga ta plats! Inom de allra flesta yrken behöver vi sälja in oss själva för att fortsätta att vara attraktiva på arbetsmarknaden. Vi kan vara hur bra som helst på det vi gör, men om ingen märker det eller vet om att vi finns, får vi inga nya uppdrag, jobberbjudanden eller vad det nu är vi längtar efter. En intressant bok där Mia berättar om hur hon och andra lyckats.

Mia säger själv om boken:
"Min ambition med den här boken är att inspirera dig att skapa den arbetssituation just du vill ha. Med hjälp av konkreta exempel vill jag visa hur du skapar förtroende, övertygar, gör ett positivt intryck, tar plats och allt annat som är viktigt för att du ska kunna nå ut med de fantastiska saker du har att erbjuda. Du säljer - eller så gör du inte det."

Hennes handböcker om personligt ledarskap och självkänsla har sålt i över 1 miljon exemplar. Den här boken är den första i det egna förlaget Fresh Eye.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Du säljer! : personlig marknadsföring. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ytterligare en mycket bra bok, tänkvärd och...
    Ros-marie Carlenius, 17 januari 2014

    Ytterligare en mycket bra bok, tänkvärd och utvecklande. Försäljning kan vara så mycket och framför allt hur man ska bör tänka som person.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mia Törnblom