Klittra mera (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
104
Utgivningsdatum
2015-11-11
Förlag
Arx Förlag AB
Medarbetare
Stangertz, Karin (form)
Dimensioner
160 x 155 x 10 mm
Vikt
174 g
SAB
Vnd
ISBN
9789187043628
Klittra mera (häftad)

Klittra mera

(3 röster)
Häftad Svenska, 2015-11-11
132
 • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Forskningen om klitoris har nu äntligen kommit så långt att det för första gången går att korrekt beskriva detta fantastiska organ. Så här en bok enbart om klitoris och lite om kvinnilga orgasmer.

Det är förvånande och sorgligt att sex fortfarande innebär sex på det sätt som män vill ha sex. Ett samlagsideal som också kräver en vaginal orgasm av kvinnan, något som den senaste tidens forskning
har lagt fram bevis för inte ens existerar.

Det är dags för kvinnor att kämpa för rätten att njuta orgasmiskt på sina egna villkor och befria sig från det manliga och kulturella förtryck som under århundranden har begränsat kvinnors orgasmer och liv.

Boken är fylld med tips för ökad sexuell njutning och klitorisstimulans, både för enskilda och par. Boken avslutas med Ylvas rekommendationer kring sexhjälpmedel.

Ylva Franzén har en fil. mag., och arbetade tidigare som lärare i svenska, engelska och samlevnadsämnen vid en kvinnofolkhögskola och i gymnasieskolan. Ylvas främsta inspirationskällor är taoistisk och tantrisk kärleksfilosofi, ny amerikansk sexterapi, modern hjärnforskning, metoder inom idrottspsykologi samt näringslära.

Son erotikpedagog har Ylva varit verksam i mer än tjugo år med bas i butiken Afrodites Apotek på Katarina Bangata i Stockholm och Venusgården i Skåne, en kärleksoas mitt ute på den sydskånska slätten, fjärran från vardagens stress och slit.

Hennes första bok Orgasmera mera har sålt i mer än 20 000 exemplar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Klittra mera
 2. +
 3. Orgasmera mera - vägar till kvinnlig njutning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Orgasmera mera - vägar till kvinnlig njutning av Ylva Franzén (inbunden).

Köp båda 2 för 390 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ylva Franzén

 • Orgasmera mera - vägar till kvinnlig njutning

  Ylva Franzén

  Orgasmera mera Vägar till kvinnlig njutning är en bok för kvinnor som vill förstå sig på sin egen kropp bättre och nå fram till en starkare lustupplevelse. Många kvinnor i dag lider av såväl bristande kroppsuppfattning som dålig självkänsla, och e...

 • Orgasmera mera

  Ylva Franzén

  Orgasmera mera visar vägen till den kvinnliga orgasmen genom att avfärda myter och ge både kvinnor och män praktiska tips för att kvinnan ska få ett rikare sexliv. Ylva Franzén täcker in alla områden - från kvinnans anatomi till kärleksdrycker til...