Internet of sales : skapa affärer och få fler kunder genom att förstå och utnyttja potentialen i digital marknadsföring och social försäljning (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Soderpalm
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2015-03-31
Förlag
Soderpalm Publishing
Dimensioner
210 x 147 x 12 mm
Vikt
344 g
SAB
Qblb
ISBN
9789187093630
Internet of sales : skapa affärer och få fler kunder genom att förstå och utnyttja potentialen i digital marknadsföring och social försäljning (kartonnage)

Internet of sales : skapa affärer och få fler kunder genom att förstå och utnyttja potentialen i digital marknadsföring och social försäljning

Kartonnage,  Svenska, 2015-03-31
349
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Internet of sales : skapa affärer och få fler kunder genom att förstå och utnyttja potentialen i digital marknadsföring och social försäljning Kan levereras innan julafton
Tänk om du kunde ta tillvara på möjligheterna som finns att öka försäljningen när affärsvärlden förändras och Internet kan lösa en större del.

Henrik Björklund, författare till Framgång på LinkedIn, är tillbaka med uppföljaren Internet of Sales - skapa affärer och fler kunder genom att förstå och utnyttja potentialen i digital marknadsföring och social försäljning.

En tydlig och lättläst bok som ger svar på alla frågor du har om den nya Internetbaserade försäljningen.

För att lyckas med digital marknadsföring krävs att alla tillsammans prestigelöst jobbar med att hitta de nya sätt att samarbeta på och komplettera varandra som fordras i dagens digitala värld.

Alla i företaget, oavsett organisa- torisk tillhörighet, måste attackera målet gemensamt.

Internet of Sales är sprungen ur de erfarenheter och kunskaper som Henrik delar kring hur företag bäst drar fördel av dagens digitala värld med fokus på strategisk, idéstark och samtida kommunikation.

Boken hjälper dig att förstå utmaningen med digital marknadsföring, bryta ner den i bitar och ta fram en strategi för att utnyttja dess fulla potential - i syfte att öka försäljningen genom internet.

Så här säger Max Söderpalm, författare till 9 böcker om försäljning, om boken:

"Det är ett absolut måste för alla som gör affärer
att förstå och ta vara på dom möjligheter till ökad försäljning som Internet ger.

Internet of Sales är en bok du måste läsa för att veta hur du ska agera när världen förändras."

Läs också Henriks bok Nå framgång på LinkedIn.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Internet of sales : skapa affärer och få fler kunder genom att förstå och utnyttja potentialen i digital marknadsföring och social försäljning
  2. +
  3. Där stormen är :  en "swishhoras" betraktelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Där stormen är : en "swishhoras" betraktelser av Joakim Lamotte (inbunden).

Köp båda 2 för 638 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Henrik Björklund