Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
1594
Utgivningsdatum
2013-02-13
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789187173530
Död eller levande (e-bok)

Död eller levande E-bok

(28 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2013-02-13

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Under flera år har Jack Ryan Jr och hans kollegor fört en hemlig och effektiv kamp mot terroristerna som hotar västvärlden. Den absolut farligaste av dem är Emiren. Denne sadistiske mördare har iscensatt de dödligaste attackerna i västvärlden och lyckats undkomma rättvisan varenda gång. Men nu är Jack och hans medhjälpare honom på spåren och deras människojakt tar dem runtom i världen från maktens korridorer i USA till Söderhamn i Sverige. Tillsammans med de två senaste tillskotten i gruppen, John Clark och Ding Chavez, är Jack Ryan Jr och hans kusiner, Dominick och Brian Caruso, fast beslutna om att fånga Emiren död eller levande.

Efter åtta år återvänder Tom Clancy till den värld han kan bättre än någon annan en värld full av politik, makt och terror.

"Tom Clancy, mannen som i praktiken uppfann genren, visar återigen att han tillhör den absoluta toppen."

- Publishers Weekly (Starred review)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Död eller levande. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tråkig
    Hakper (Hanaskog), 4 mars 2018

    Händer lite för lite i boken. Författaren beskriver allt i detalj, även oväsentligheter för handlingen. Vissa gillar det nog men det är inte min smak.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tom Clancy