Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-03-03
Förlag
Prolead Förlag
ISBN
9789187191022
Framgångsrika arbetsplatser -en bok om human resurshantering (e-bok)

Framgångsrika arbetsplatser -en bok om human resurshantering E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-03-03
79
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Att ta till vara på och reflektera över hur de mänskliga resurserna används och hanteras är kritiskt för att bemästra konsten att skapa framgångsrika arbetsplatser. Det krävs ett holistiskt synsätt där både den psykosociala och den fysiska arbetsmiljön används som en språngbräda för att nå framgång.

Boken belyser betydelsefulla områden som är kopplade till Human Resocurce Management (HRM) så som grupputveckling, ledarskap, målsättning, motivation, belöning och kommunikation. Men också förändringsarbete, fysisk miljö som strategi, hälsopromotion och personalekonomi.

Boken riktar sig främst till arbetsledare på olika nivåer men är användbar för alla yrkesverksamma personer med intresse för HR-frågor, fackligt engagerade och skyddsombud. Boken kan dessutom användas inom högskoleutbildningar där frågor om mänskliga resurser i arbetslivet är centrala, såsom personal- och arbetsvetenskapliga program.

HENRIK TANGEN är en nyfiken dalmas med specialistkunskaper inom området psykosocialt stödjande miljöer, hälsopromotion och HR. Henrik har tidigare författat boken Skapa och bygga hälsa på arbetsplatsen och etablerar sig nu som författare inom området HRM samt management.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Henrik Tangen