Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
161
Utgivningsdatum
2015-08-04
Upplaga
1
Förlag
Prolead förlag
Medarbetare
van Berlekom, Adrian (form) / Björnsdotter, Magdalena (foto)
Dimensioner
220 x 150 x 20 mm
Vikt
361 g
SAB
Qbab,Doka
ISBN
9789187191152

Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2015-08-04
228
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
ENKELHETEN I ATT PRESTERA BRA TILLSAMMANS

Det här är en annorlunda bok om ledarskap. Du får del av Jan Blomströms bästa affärspsykologiska verktyg, alla grundande i såväl psykologisk teori som utmanad praxis. Med närhet och enkelhet inspireras du att leda fram ditt egna landslag till guldmedalj inom er bransch.

Chefen som personlig tränare fokuserar på medarbetarnas prestationer och deras vilja till att prestera som bäst när det gäller som mest. Den handlar om dig och dina medarbetare och hur ni utmanas såväl som individer som yrkespersoner för att förbättra er prestation. Vi ser effekten av bra samarbeten mellan tränare och utövare inom idrotten under såväl VM som Friskis&Svettispassen. Nu översätter Jan det förhållandet till era prestationer på jobbet.

Chefen som personlig tränare är för dig som läst andra ledarskapsböcker, fördjupat dig i teorier, arbetat efter olika modeller men ändå inte fått någon större effekt. Men också för dig som är ny i chefsrollen, är ledare inom ideella föreningar eller har ett allmänintresse för utveckling och prestation.

Chefen som personlig tränare är affärspsykolog Jan Blomströms 4:e bok inom kategorin inspiration och förändring på jobbet.

? När läget är skarpt och lamporna på, då tar ni sikte på er bästa prestation någonsin och greppar möjligheten till medalj!?

Om författaren: Jan Blomström är affärspsykolog och författare för inspiration och förändring på jobbet. Han erbjuder inspirationsföreläsningar och går aktivt in för att stötta och säkra upp utvecklings- och förändringsprocesser ute på arbetsplatser (www.janblomstrom.se)
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet
  2. +
  3. Förd bakom ljuset : lurendrejeri i vår tid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förd bakom ljuset : lurendrejeri i vår tid av Daniel Simons, Christopher Chabris (inbunden).

Köp båda 2 för 517 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jan Blomström