Ledarrevolutionen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2022-10-10
Upplaga
1
Förlag
Prolead förlag
Medarbetare
van Berlekom, Adrian (form)
Dimensioner
210 x 135 x 17 mm
Vikt
328 g
SAB
Qbab
ISBN
9789187191244

Ledarrevolutionen

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-10-10
286
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Alla kan vara stolta över den svenska arbetsmodellen, men vi står nu inför en ledarrevolution. Dagens kunskapssamhälle ger oss helt andra möjligheter och arbetslivets utmaningar behöver hanteras utifrån dagens förutsättningar.

Boken tar utgångspunkt i dessa förutsättningar och ger praktiska verktyg för en fokuserad, strukturerad och luftig tillvaro. En verksamhet med tydliga arenor och en ny form av medskapande team där lärande och frihet under ansvar råder. Roterande ledningsgrupper, dynamiska tvärgrupper och underlag till beslut är exempel på arbetssätt som ökar engagemang och ansvar för vart man ska och hur man tar sig dit.

Ledarrevolutionen ger koll på att det finns kontroll. Den ger ordning och reda, framförhållning och tid för eftertanke. Den frigör er kunskap och samlade energi mot uppsatta mål.

Om författarna

Jan Blomström - Affärspsykolog, leg. Psykolog med specialistbehörighet och grundare av Prolead Academy. Har de senaste 25 åren verkat inom arbetslivets psykologi och har en djup insikt kring de utmaningar som ledare och medarbetare möter i sina uppdrag idag. Ledarrevolutionen är Jans 6:e bok inom ledarskap & arbetsliv.

Lena Perrault - Filosofie Magister inom pedagogik med ledarerfarenhet från högskola, vuxenutbildning och grundskola. Arbetar idag som rektor på en kommunal förskola och grundskola.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ledarrevolutionen
  2. +
  3. Klokfaktorerna : 10 förmågor som förenar 100 framgångsrika ledare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Klokfaktorerna : 10 förmågor som förenar 100 fr... av Svante Randlert (inbunden).

Köp båda 2 för 615 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ledarrevolutionen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ledarrevolutionen vägen framåt
    Kaj Stenman, 20 november 2022

    Ledarrevolutionen sätter fingret och tydliggör de lager, strukturer och arenor som dagens ledare verkar inom och genom det tydliggör spelplanens för och nackdelar. Det är också utgångspunkten mot nytt ledarskap, ett tydligt nuläge, varifrån den nya ledarstilen successivt byggs ut till konkreta strukturer och situationer. Ledarrevolutionen visar vägen framåt och även om jag ibland kämpar emot, utmanade boken mig att tänka nytt och tänka om - en detaljerad och innehållsrik läsning för alla, bok... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna