Mutant: År noll. Genlab Alfa (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Mutant
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2015-04-03
Upplaga
1
Förlag
Fria Ligan
Medarbetare
Granath, Christian (form)
Illustratör/Fotograf
Reine Rosenberg, Ola Larsson
Dimensioner
275 x 190 x 35 mm
Vikt
1178 g
SAB
Rdc
ISBN
9789187222122

Mutant: År noll. Genlab Alfa

(3 röster)
Häftad,  Svenska, 2015-04-03
449
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Efter den stora katastrofen flydde människan till enklavernas djup. I genetiska laboratorier försökte hon skapa en ny varelse, en blandning av mänskligt och djuriskt DNA, intelligent men tålig noga att uthärda prövningarna i den förödda världen. Undergången kom ikapp människan och enklaverna gick under - men djurmutanternas kamp för frihet har bara börjat...

Mutant: Genlab Alfa är den första stora expansionen till rollspelet Mutant: År Noll. Denna box låter dig spela de kanske mest ikoniska av Mutants alla varelser - de muterade djuren. Mutant: Genlab Alfa kan även spelas som ett fristående rollspel. Boxen fullmatad med innehåll:
*Bok 1: Djuret, som beskriver hur du skapar din rollperson, färdigheter, talanger och djurförmågor, strid, och en översikt över Paradisdalen - de muterade djurens urhem och fängelse.
*Bok 2: Paradiset, som innehåller den omfattande kampanjen Flykten från Paradiset med bilder, kartor och handouts. Boken innehåller även rikligt med illustrerade nya monster, fenomen och artefakter - allt kompatibelt med Mutant: År Noll.
*50 spelkort med djurförmågor och artefakter och 100 spelmarker för mat, vatten och pilar - allt kompatibelt med Mutant: År Noll.
*En stor dubbelsidig färgkarta över Paradisdalen och de åtta djurklanernas revir.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mutant: År noll. Genlab Alfa
  2. +
  3. Mutant: År Noll. Den grå döden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mutant: År Noll. Den grå döden av Tomas Härenstam, Christian Granath (inbunden).

Köp båda 2 för 718 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna