Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (8.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
101-serien
Antal sidor
461
Utgivningsdatum
2012-11-27
Förlag
Historiska media
ISBN
9789187263378

101 historiska misstag E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2012-11-27

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Underhållande, tankeväckande och lärorik... Rydén berättar på en rapp och effektiv, men ändå trivsamt personlig prosa."
Östran

När läkaren Alexander Fleming for på semester glömde han några odlingsplattor framme i laboratoriet. De angreps av mögel. Ur den missen föddes penicillinet som har räddat miljoner människoliv. När chefen för företaget Western Union erbjöds att köpa en ny uppfinning som kallades telefon avfärdade han den som meningslös och tackade nej. och vad hade hänt om folk hade lyssnat på William Ripley år 1926, då han varnade för en stundande börskrasch? Om det är något vi kan lära oss av historien så är det att det sällan blir som man tänkt sig!

Journalisten Daniel Rydén berättar medryckande om misstag som förändrat historiens gång. Kända och klassiska blundrar blandas med okända och bortglömda missar, och alla visar de att misstag är en ofrånkomlig del av livet. Här är boken som ger dig chans att lära av andras misstag du hinner aldrig göra alla själv!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 101 historiska misstag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En lättlyssnad bok
    Lenne, 14 december 2023

    Gillar att det är korta intressanta avsnitt och perfekt upplästa så den får fem stjärnor.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Daniel Rydén