Vilda Norden (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2017-09-19
Förlag
Votum & Gullers Förlag
Medarbetare
Sahlin, Elisabet (red.) / Pedersen, Jan (foto) / Karlsson, Henrik (foto)
Dimensioner
306 x 230 x 25 mm
Vikt
1780 g
SAB
Ug.07-b
ISBN
9789187283925

Vilda Norden

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2017-09-19
209
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Med Vilda Norden vill två av Sveriges mest meriterade naturfotografer, Jan Pedersen och Henrik Karlsson, väcka intresse och sprida kunskap om Nordens natur och djurliv.

Vilda Norden berättar om mycket av det som är unikt i Sverige, Finland, Island, Norge med Svalbard och Danmark med Färöarna och Grönland.

Många spektakulära naturskådespel återkommer varje år. Groddjur och insekter är små men spännande ändå om man vet något om dem. Större djur, som späckhuggare, björn och järv, har blivit tillgängliga naturupplevelser i världsklass. Vilda Norden tipsar om när och var man ska befinna sig för att få uppleva dem.

En del arter, som staren, minskar i antal. Andra, som havsörnen, ökar efter att ha varit nära att utrotas. Det här tas också upp i Vilda Norden.

Vi behöver bli fler som upptäcker naturens mångfald och hur den berikar våra liv. Vi behöver bli många fler som engagerar oss i skyddet av allt det som vi annars riskerar att förlora. För alla som är nyfikna på naturens under är Vilda Norden en stor inspirationskälla.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vilda Norden
 2. +
 3. Bäst med banor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bäst med banor av Maria Brandel, Siv Svendsen (inbunden).

Köp båda 2 för 538 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vilda Norden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Magiskt vacker bok
  Kaffeläsaren, 7 oktober 2017

  Två av Sveriges mest meriterade naturfotografer vill med Vilda Norden, väcka intresse och kunskap om Nordens natur och djurliv.
  Vilda Norden är en helt fantastiskt fin bok om djur och natur i Norden. Det är nästan osannolikt vackra och fängslande bilder på massa djur och natur. Utöver bilderna är det även historia och fakta, hur djuren lever, hur populationen ser ut just nu, hur naturen är osv.. Det är mycket intressant att läsa boken, tänk hur lyckligt lottade vi är här i Norden som har ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna