Hundar är livet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2016-09-21
Upplaga
1
Förlag
Votum & Gullers Förlag
Medarbetare
Sjödelius, Johan (form)
Illustratör/Fotograf
Leif Liljeblad
Dimensioner
234 x 233 x 20 mm
Vikt
727 g
SAB
Ibvz Hundar,Ibz Liljeblad, Leif,Qdfja
ISBN
9789187283932
Hundar är livet (inbunden)

Hundar är livet

Inbunden Svenska, 2016-09-21
99
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Det förändrade våra liv helt och hållet, på ett sätt som jag inte kunde ana när vi skaffade vår första hund. Att göra något tillsammans med mina hundar och tillsammans med andra människor, som har samma intresse, har berikat mitt liv.

Konstnären Leif Liljeblad fångar i sina målningar livet med hundar. De vardagliga promenaderna, ögonblick som etsat sig fast i minnet, vänskapen och värmen från en trofast kamrat. Som tränare till fyra jaktchampions delar också Leif med sig av sina träningsidéer från alla år med jakter och apporteringsträning. Personliga reflektioner blandas med handfasta tips. Allt ackompanjerat av fantastiska målningar. En vacker bok för dig som tycker att hundar är livet.

Leif Liljeblad, målar i olja och akvarell samt trycker litografier från sten och har haft flera utställningar bland annat på Jönköpings länsmuseum, Biologiska museet i Stockholm samt deltagit i samlingsutställningar på Tidö slott och Naturhistoriska Riksmuseet. Tidigare utgivna böcker är Odinsvalans marker, En konstnärs första hundår, det unika projektet 365 plus 12 akvareller som blivit mycket uppmärksammat, samt ett antal akvarellkalendrar
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hundar är livet
  2. +
  3. Arthur och hans vänner : och andra berättelser om hundar som fått människor att hitta sig själva

De som köpt den här boken har ofta också köpt Arthur och hans vänner : och andra berättelser ... av Mikael Lindnord (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »