Attentatet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Will Robie (del 2)
Antal sidor
802
Utgivningsdatum
2014-05-13
Förlag
Bokfabriken
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9789187301537

Attentatet E-bok

(4 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2014-05-13

Styckköp

49
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Will Robie är en mästare på att mörda.

När USA:s regering måste eliminera landets allra värsta fiender, kallar man in Robie, landets skickligaste lönnmördare. Ingen kommer i närheten av Robies talang ingen, utom Jessica Reel. Även hon är en professionell lönnmördare, lika skicklig och livsfarlig som Robie. Och nu har hon hoppat av och vänt sina vapen mot personer i den egna organisationen.

Regeringen vänder sig till Robie för att ta itu med problemet. Hans uppdrag: få tag på Reel, död eller levande. Bara en mördare kan fånga en annan mördare, menar man. Men i sin jakt på Reel inser Robie snart att saken är mer komplicerad än vad han fått reda på. Reels attacker mot sin egen organisation döljer ett större hot, ett hot som skulle kunna skaka USA:s regering i grunden och sända ut chockvågor över hela världen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Attentatet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra historia
    Trialer, 21 november 2022

    Baldacci är en av mina favoritförfattare, det är sällan man blir besviken när man läser hans böcker, så även denna gång. Hela tiden händer det något och det är få personer att hålla reda på så man slipper bli förvirrad.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av David Baldacci