Attentatet (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Will Robie (del 2)
Antal sidor
430
Utgivningsdatum
2015-01-16
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Översättare
John-Henri Holmberg
Originaltitel
The Hit
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form) / Sjöblom, Lisa (form)
Dimensioner
180 x 110 x 30 mm
Vikt
238 g
SAB
Hce
ISBN
9789187301544

Attentatet

(61 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2015-01-16
79
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När USA:s regering måste eliminera landets allra värsta fiender, kallar man in Will Robie, landet skickligaste lönnmördare. Ingen kommer i närheten av Robies talang. Ingen utom Jessica Reel. Även hon är en professionell lönnmördare, lika skicklig och livsfarlig som Robie. Och nu har hon hoppat av och vänt sina vapen mot personer i den egna organisationen.

Regeringens uppdrag till Robie är tydligt: få tag på Reel, död eller levande. Bara en mördare kan fånga en annan mördare, menar man. Men i sin jakt på Reel inser Robie snart att saken är mer komplicerad än vad han fått reda på. Reels attacker mot sin egen organisation döljer ett större hot, ett hot som skulle kunna skaka USA:s regering i grunden och sända ut chockvågor över hela världen.

Attentatet är David Baldaccis andra thriller om den statsanställde yrkesmördaren Will Robie. Tempot är skoningslöst och thrillerkungen Baldacci håller läsaren fängslad med oväntade vändningar och ett maktspel som blir alltmer intrikat. Första boken om Will Robie är De oskyldiga.

DAVID BALDACCI är en av världens mest populära författare. Hans böcker är översatta till fler än 45 språk och har sålt i mer än 150 miljoner exemplar i över 80 länder. Samtliga av hans böcker har legat på New York Times bästsäljarlista.

"Baldacci trycker gasen i botten, ökar spänningen och visar att han är en mästare både på att skriva thrillers och konstruera konspirationer." Jan Nygren, DAST Magazine
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Attentatet
 2. +
 3. De jagade

De som köpt den här boken har ofta också köpt De jagade av David Baldacci (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Attentatet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Baldacci är alltid Baldacci.
  Eva Sjöberg, 29 april 2015

  David Baldacci har med böckerna om Will Robie än en gång visat att han behärskar intrigernas teknik. Med en nästan paranoid stämning i vissa delar leds läsaren fram till vändningar som nog är avsedda att vara oväntade men som till sist blir ganska slentrianmässiga. Boken är, liksom sin föregångare "De oskyldiga" lättläst och det är lätt att förlora sig i handlingen. Så speciellt överraskande kan jag inte säga att den var, det kändes lite massproducerat. Jag kommer att läsa nästa del också bar... Läs hela recensionen

 2. Intrigernas man.

  Spännande från första sidan ,mångfald av farliga situationer ,som dom lyckas klara sig ur .Alla 3 böckerna är lika spännande och som man sträckläser .

 3. Rekommenderas
  Kevin Kerovirta, 21 april 2015

  Köpte till min far. Har inte hunnit läsa den själv. Mycket uppskattad ooch verklighetstrogen, vilket är viktigt för honom. Rekommenderas varmt. Första boken har jag läst ( De oskyldiga) dock på engelska. Den tyckte jag mycket om..

 4. Vuxen pojkbok
  Anders Reinhold Blide, 13 mars 2015

  Bra bok men inte mer. Mycket konstruerad konspirationsteori som det brukar vara med denna författare. Kan läsas om man inte stör sig på detta faktum.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av David Baldacci