Arvet efter dig (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (371.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2015-12-25
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Pia Printz
ISBN
9789187343933

Arvet efter dig Ljudbok

(106 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2015-12-25

Styckköp

173

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Jag vill att du ska leva ett bra liv. Jag vill att du ska leva.Med all min kärlek,WillLou tampas med skuldkänslor över att hon inte lyckades förmå Will att fortsätta leva, samtidigt som hon själv ställs inför en hel rad nya utmaningar. Hon lovade Will att våga mer och att leva sitt liv fullt ut. Men hur? Och om man lärt sig att kärleken ibland lämnar en med outsäglig sorg och saknad, vågar man då bli kär igen?Jojo Moyes uppföljare till succéromanen Livet efter dig är fylld av stora känslor, humor, svåra val och en stor dos igenkänning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Arvet efter dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra fortsättning!
    - (Vendelsö), 14 mars 2023

    Bra fortsättning av "Livet efter dig". Gillar uppläsaren. Ser fram emot nästa del.

  2. Mysig
    -, 30 augusti 2022

    Älskar den här uppläsaren, hon har en sådan fin röst med rätt mängd inlevelse. Tycker uppläsare kan förstöra böcker med tråkiga röster men den här kvinnan är perfekt för jobbet! Jojo Moyes kan ju helt kört skriva böcker som berör och lämnar en med en törst efter mer, denna bok är inget undantag till det. Nu ska jag lyssna på bok nummer 3 i serien.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jojo Moyes