Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
411
Utgivningsdatum
2016-05-25
Upplaga
1
Förlag
Bladh by Bladh
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
230 x 160 x 20 mm
Vikt
715 g
SAB
Dokb
ISBN
9789187371950

Nya Sluta kämpa - börja leva : med Happy Heart-metoden

(31 röster)  |  Läs 13 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2016-05-25
199
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Årets livshandbok!

Efter den stora framgången med Nya Självläkande människan kommer här en ny uppdaterad titel av en av Sanna Ehdins moderna hälsoklassiker! Originalet utkom 2006 och detta är första uppdateringen.

Skapa det liv du drömmer om! Bli fri från oro, stress, rädslor och ångest! Släpp fram din dolda kapacitet! Lär dig Happy Heart-metoden som förändrar ditt liv! Har du svårt att komma loss i ditt liv? Har ditt liv förvandlats till något som är tungt och ger allmän olust, tomhet eller livsleda? Känner du ofta oro och rädsla för hur det ska gå? Kanske ångest för hur samhället blivit med allt som hänt de senaste åren? Du vet att du bär på en potential, men hämmar dig själv i ditt dagliga liv. Något, rädslor eller oro för det okända eller människors reaktioner, håller dig tillbaka. Men du har redan kraften att förändra ditt liv, och denna bok ger dig kunskapen om hur du gör. Du kan lämna kampen bakom dig och bli en levande, glad, positiv och skapande människa! Med hjälp av Sanna Ehdins nya Happy Heart-metod kan du lämna kampen bakom dig. Känna dig nöjd och tillfreds i livet varje dag, och klara utmaningar på ett enkelt sätt som aldrig förr. Att vara levande och känna lycka är precis som hälsa ett aktivt val! Släpp det som inte kan ändras så frigör du energi till det som kan.

NYHETER I NYA SLUTA KÄMPA BÖRJA LEVA: Happy Heart-metoden som kan förändra ditt liv Kämpiga relationer; om medberoende, passiv aggressivitet, bitterhet och psykopati, samt vad man kan göra åt det Hur tankarna luras; tankefällor och förvrängda tankar samt hur man ändrar dessa. Mindfulness och aktivering av vagusnerven Kärlekens sanna biologiska funktion Spegelneuronens betydelse för kommunikation Hjärtats intelligens Hur man får en kropp i balans De limbiska stress-autolooperna Hjärnans formbara egenskaper och hur man använder det i MNT, medveten neuroplastisk träning

OM FÖRFATTAREN: Sanna Ehdin är hälsopionjären som haft enorma framgångar med sina böcker, nu senast med Nya Självläkande människan som snart sålt i 20 000 exemplarsom nyhet. Hon är immunolog och en uppskattad föreläsare som samlat erfarenhet från 12 års biomedicinsk forskning och 25 års studier i självläkning och helhetshälsa till sin unika helhetssyn. Hennes 13 böcker har sålt i över en miljon exemplar i tio länder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Nya Sluta kämpa - börja leva : med Happy Heart-metoden
 2. +
 3. Handbok vid skolattacker : om pågående dödligt våld (PDV)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok vid skolattacker : om pågående dödligt ... av Kim Norman (häftad).

Köp båda 2 för 443 kr

Kundrecensioner

Det finns 13 recensioner av Nya Sluta kämpa - börja leva : med Happy Heart-metoden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastiskt bra bok!
  bokvän, 5 oktober 2020

  Mycket inspirerande och givande läsning! Sanna Ehdin fördjupar med denna bok kunskapen om hälsa ur olika relevanta perspektiv baserat på vetenskap och med författarens närvaro och personliga prägel på texten. Boken behandlar på mycket inspirerande vis exv. betydelsen av det egna förhållningssättet och vad vi själva kan göra. Mycket bra bok och givande läsning om hälsa i ett helhetsperspektiv!

 2. Slösa inte din energi
  Marc, 13 november 2019

  En parates: (På många bokforum har den enbart fått högsta betyg, men så gott som enbart av personer som bara har kommenterat en bok, denna boken. Rätt intressant!)
  Boken är bristfällig på så många plan att jag inte vet vart jag skall börja. En sak som fick mig att vilja ta boken på allvar var hänvisningarna och referenserna i slutat av boken, intressant forskning av personer vars alster jag respekterar och har läst i många fall. Jag ser väldigt lite av referenserna i texten, ofta sägs... Läs hela recensionen

 3. The best!!
  Petra Jarnell, 2 januari 2017

  Sanna är toppen!! Bara att slå upp en sida och läsa! Man kan hoppa in på vilken som helst!
  Du kommer älska denna bok!

 4. Precis vad världen behöver !
  AnnA Bengtsson, 30 maj 2016

  Det behövs fler harmoniska människor i den här världen. Var börjar vi? JO - med oss själva !

  Tack Sanna Ehdin för dina kloka tankar och insikter. Det här är en bok för hjälp till självhjälp. Världen skulle se mycket annorlunda ut - med fler Happy Hearts.

  Rekommenderas Varmt !

 5. Rekommenderas!!
  Janique Svedberg, 30 maj 2016

  Sanna Edin skriver som en konstnär målar!
  Jag har läst alla hennes böcker och dem är skrivna från hennes hjärta men också utifrån hennes enorma kunskaper!
  Missa inte denna uppdaterade Nya version Sluta Kämpa: börja leva!

 6. Metod som fungerar
  Fredrik B, 30 maj 2016

  Happy Heart-metoden är konkret, fungerar mkt väl och har varit till stor hjälp för mig och min flickvän. Denna bok innehåller praktiska redskap och klargörande som alla borde ta del av. Tveka inte att ge dig själv ett bättre liv!

 7. Kliv ur det negativa!
  Malin Nordstrand, 28 maj 2016

  Jag tycker att den här boken verkligen kan hjälpa människor att se och förstå sig själva. Den ger människor en möjlighet att kliva ur det gamla negativa och gå in i en ljusare och mer glädjefull tillvaro präglad av hälsa och harmoni. Det är en hoppfull bok!

 8. Frihet Kärlek Glädje
  Helena Mood, 27 maj 2016

  Kasta dig ut i ditt liv, lev med glädje och ett öppet hjärta. Sannas bok inspirerar och lär, ger fantastiskt användbara tips och övningar som hjälper oss att leva lättare, renare, friare. Jag kan varmt rekommendera den till alla som önskar leva ett friskt och energifyllt liv!

 9. En riktig klokbok
  Tina Möller, 27 maj 2016

  Jag älskar denna bok som är en fantastisk handbok i att hantera livet och allt som kommer i dess väg. Den är även full av övningar som hjälper till att förändra det som känns jobbigt. Det är en VIKTIG bok som borde tillhöra allmänbildningen. Läs den och ge den till alla du känner. Tack Sanna Ehdin!

 10. En pärla!
  Mikael Forsberg, 27 maj 2016

  Boken talar verkligen direkt till mig! Både inspirerande och konkret! Jag kan varmt rekommendera den till alla som vill må bättre.

 11. En av dina bästa Sanna!
  Mia Lundin, 26 maj 2016

  I Nya Sluta kämpa-börja leva beskriver Sanna hur hon genom sin Happy Heart metod och pilgrimsresa hittat hem till ett lugnare liv i lugn med frid i sinnet men hon beskriver också på ett väldigt enkelt och kärleksfullt sätt hur du också kan göra det samma.
  Att göra sig av med negativa och traumatiska upplevelser som många av oss bär med oss genom större delen av vårt liv kan kännas som en omöjlig uppgift tills du läst Sannas bok. Hon har förvandlat komplex neuroplacticity till förklaringar som vi alla kan förstå och tillämpa.

 12. Livsglädje
  Bitten Jonsson, 26 maj 2016

  Nya sluta kämpa börja leva är en värdefull handbok i konsten att leva i det friska, salutogenes och släppa det sjuka, patologiska. Att verkligen göra sig av med bagaget en gång för alla. Läs den !

 13. Den enda boken du behöver läsa!
  Maria K, 26 maj 2016

  Jag har läst alla Sannas böcker och tycker nog det här är en av de allra bästa. Den träffar så rätt i tiden nu. Hur ska man inte bara överleva utan leva och hitta balans, inre ro och lycka. Jag tycker om att boken både tar upp vetenskap, djupdyker i själen och känslor och har väldigt bra praktiska övningar man kan göra varje dag. Och avsnittet om medberoende hade alla som varit i den sitsen behövt läsa! När jag läst klart boken tänkte jag att detta är nog den enda boken jag behöver läsa för att jobba med mig själv och mitt inre.

Visa alla 13 recensioner

Fler böcker av Sanna Ehdin