Skägg : mustasch, polisonger, skäggskötsel, kroppshår, rakning (PDF) (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Den ultimata handboken (del 2)
Utgivningsdatum
2017-02-10
Förlag
Nicotext
ISBN
9789187397509

Skägg : mustasch, polisonger, skäggskötsel, kroppshår, rakning (PDF) E-bok

(1 röst)
E-bok (PDF),  Svenska, 2017-02-10
79
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
EBOK, PDF-format
ISBN 9789187397509

<a href="https://www.adlibris.com/se/bok/skagg-mustasch-polisonger-skaggskotsel-kroppshar-rakning-9789187397172">Den fysiska boken finns att köpa på Adlibris, här!</a>
<a href="https://www.bokus.com/bok/9789187397172/skagg-mustasch-polisonger-skaggskotsel-kroppshar-rakning/">Den fysiska boken finns att köpa på Bokus, här!</a>

Skägg har funnits så länge människan har vandrat på vår planet. I modern tid har skägget varit något man medvetet odlat eller kapat utifrån olika modetrender: ibland har långa helskägg varit hetast, ibland riktigt yviga mustascher och på 70-talet var det polisonger som gällde. Vikingar hade det, fiskare har det och icke att förglömma skäggets urfader, Jesus.

Skägg har helt enkelt alltid varit coolt. På senare tid har skägg till och med fått ett uppsving det är nu högsta mode med håriga hakor!

I denna bok få du en guide till hur du kan spara, trimma och styla ditt skägg. Dessutom innehåller den ett par extra kapitel som handlar om hårvård i stort samt vilka olika produkter som finns på marknaden. Vi hoppas att denna bok ska inspirera unga män som kanske odlar sitt första skägg och även att boken kan bli ett uppslagsverk för dig som vill ändra frisyr och testa något nytt.

Recensioner:
"Den hårintresserade (jag bortser nu från vad som råkar finnas på huvudet och hur det ska behandlas) kommer i och med denna bok att få sitt intresse helt och hållet tillgodosett. (...) Bra tecknade bilder underlättar för läsaren att välja det som önskas i hårväg."
Erika Storme Martinger, BTJ-häftet, nr 11 2017.

"Ett måste för alla som har behåring i fejan!"
Tidningen QX, augustinumret 2015

"En enkel och tydligt illustrerad kartläggning av allt från irriterad hud till mer eller mindre avancerade frisyrer. Små skyltar signalerar när en skäggtyp anses extrem (rymdskägg) och man får ta del av visdomsord som 'En lite mer välansad och kammad skogshuggare går alltid hem i stugorna och till och med storstan'."
Olof Åkerlund, Sydsvenskan, 3 augusti 2015

"Omfattande guide till hur du vårdar din håriga haka, klipper olika frisyrer och stajlar håret tjusigt."
Icakuriren, september 2015

"Tredagarsstubb eller moppemusche? Oavsett vilket pappaskagg du kör på får du handledning här."
Vi föräldrar, september 2015
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna