En mindre bok om öl (PDF) (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
En mindre bok om (del 2)
Utgivningsdatum
2017-05-01
Förlag
Nicotext
Illustratör/Fotograf
Magdalena Nyberg
ISBN
9789187397974
En mindre bok om öl (PDF) (e-bok)

En mindre bok om öl (PDF) E-bok

E-bok (PDF), Svenska, 2017-05-01
69
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
EBOK, PDF-format
ISBN 9789187397974

Den fysiska boken finns att köpa på Adlibris, här!
Den fysiska boken finns att köpa på Bokus, här!

En mindre bok om öl är en praktisk och enkel introduktion till ölets fantastiska värld. Du får exempelvis lära dig om en mängd olika typer av öl, hur du håller en egen öllprovning hemma och om hur själva bryggeriprocessen fungerar. Boken blandar konkret fakta med fascinerande trivia och tydliga illustrationer. Längst bak finner du en frågesport där du kan testa dina vänner på deras kunskaper samtidigt som er ölprovning är i full gång.

Recensioner:
"Snyggt och faktaspäckat om öl. Utbudet av öl har ökat lavinartat de senaste åren. Snyggt formgivna En mindre bok om öl från Nicotext hjälper dig navigera genom öldjungeln och förklarar kort ölets historia, produktion, presenterar ölländer och stilar samt avslutar med ett ölquiz."
Inrikes Magasin, nr 10, 2017

"Boken innehåller ölets historia, en genomgång av hur ölbryggning går till, hur öl skiljer sig åt och en massa annat."
Aftonbladet Söndag, nr 18 2017

"En mindre bok om öl är en inspirerande handbok som går igenom över 60 ölsorter och blandar rolig trivia med användbara råd för både hemmabryggaren och den som bara älskar och vill lära sig mer om öl."
Rum Hemma, nr 7, 2017

"För dig som är intresserad av öl, dess tillverkning och historia finns nu en behändig bok som dessutom bjuder på tips om ölprovning och en frågesport på slutet."
Minnenas Journal, nr 7, 2017

"Förutom att En mindre bok om öl innehåller trivial ölkunskap kan man också lära sig allt ifrån vad olika ölsorter egentligen är, hur framställningsprocessen går till, vilket glas som är bäst lämpat till vilken ölsort och väldigt mycket mer."
Cafe.se, 26 maj 2017

"En mindre bok om öl (Nicotext) är en perfekt introduktion för nybörjaren. Här finns tips om hur en ölprovning går till och hur du sätter ihop ett roligt öl-quiz."
Älskade Östermalm, 13 juni 2017

"En mindre bok om öl ger dig mängder av rolig och användbar trivia i ämnet som du kan ta till i olika situationer. Här finns mycket information för nybörjaren men också spännande fakta för dig som "redan kan allt om öl". Tips! Boken fungerar som allt från guide och faktabok till coffee table-book eller som present."
Vinjournalen.se, 2 maj 2017

"Mycket intressant och underhållande läsning för alla ölälskare. Boken behandlar alla typer av ölrelaterade ämnen och allt därtill, så som hur man bäst tappar upp en öl och hur ölets jäsning går till. Ett kul inslag i den är [...] udda trivia om ölets historia. [...] Är man sugen på att lära sig mer är den [boken] ett givet kort för att bredda sina kunskaper!"
Tasteline.com, 19 maj 2017
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nicotext Förlag