Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2019-06-10
Upplaga
1
Förlag
Pärlan Förlag
Översättare
Joseph A Davis
Originaltitel
Case for Miracles for Kids
Illustratör/Fotograf
Terry Colon
Dimensioner
220 x 146 x 20 mm
Vikt
290 g
ISBN
9789187411793

Fallet Mirakel för barn

Inbunden,  Svenska, 2019-06-10
179
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Svar på frågor om mirakel som vuxna också brottas med.

Du möter dem som har svårt att tro på under varje dag. De ställer frågor som dessa: Är berättelserna om mirakel verkligen på riktigt? När jag ber riktigt mycket om ett mirakel, varför händer det inget?

Det här är en bok, skriven på ett barnvänligt språk, som ger dig svar på dessa frågor och fler. Här hittar du massor av information om Gud, Jesus och verkliga berättelser av människor som både sett och erfarit mirakel. Fallet Mirakel - för barn visar att Gud fortfarande gör fantastiska saker i vår värld - och att mirakel händer oftare än vi hade en aning om.

Lee Strobel, tidigare ateist, har tidigare varit flerfaldigt belönad reporter hos Chicago Tribune. Nu är han bästsäljande författare av bland annat Fallet Jesus (svenska) samt The Case for Faith, The Case for a Creator och The Case for Grace. Han har en examen i journalistik från universitetet i Missouri och en Master i juridik från Yale universitet. Han har vunnit flertalet stora prestigefyllda pris för sitt skrivande och har varit medförfattare till ?The Cristian Book of the Year?. Nu tjänar han som professor vid Houston Baptist University. Besök gärna hans hemsida: leestrobel.com.

Jesse florea har varit engagerad inom det globala kristna nätverket ?Focus on the Family? i mer än trettio år. Han är huvudredaktör för tidskrifter för ungdomar, han har ansvar för tidningarna Clubhouse och Clubhouse Jr och han är även en av värdarna för den populära barnpodden Official Adventures in Oddyssey. Jesse har skrivit eller varit medförfattare till mer än dussintalet böcker, bland annat The Case for Grace for Kids och de bestsäljande andaktsböckerna The One Year Devos for Sports Fans och The One Year Father-Daughter Devotions. Han bor tillsammans med sin fru Stephanie i Colorado Springs och tycker om att hänga med sina två vuxna barn.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fallet Mirakel för barn
  2. +
  3. Star Wars 5-minuterssagor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Star Wars 5-minuterssagor av Ulrika Caperius (inbunden).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna