Smakskaparnas era (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
12
Utgivningsdatum
2015-03-11
Förlag
Volante
ISBN
9789187419768
Smakskaparnas era (e-bok)

Smakskaparnas era E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-03-11
19
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Vi kommer att ha smakskaparnas comeback att tacka för en betydande del av den positiva utveckling i utställningssektorn som leder fram till år 2050. Smakskaparna kommer att driva fram nya idéer och roligare utställningar, samt flytta fram gränserna för vår föreställningsvärld.

Jenny Lantz är forskare på Handelshögskolan i Stockholm inom organisation och ledarskap med inriktning mot kulturindustrin.

*

Denna text publicerades ursprungligen som ett kapitel i antologin Museerna och besökarna 2050 : en framtidsantologi från Riksutställningar (8tto förlag), red. Karin Henriksson och Evelina Wahlqvist.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lantz Jenny

  • Trendmakarna

    Lantz Jenny

    Under 2000-talet har trendbyråbranschen formligen exploderat: en bransch vars uppgift är att producera trender ? i allt snabbare takt. Jakten på det nya intensifieras ständigt. Samtidigt hävdar andra att trenderna är döda. Allt är tillåtet. Jenny ...

  • Modets död

    Lantz Jenny

    Alla säger jämt att modet rör sig snabbare än någonsin men själv är jag av en helt annan åsikt. Jag tycker att mode är stendött! Fullkomligt! Orden kommer från en av USA:s främsta trendanalytiker. På 2010-talet har talet om modeunder, om Manolo Bl...