Robin Williams : när skratten har tystnat (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
286
Utgivningsdatum
2015-11-12
Upplaga
1
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Jimmy Hofsö
Originaltitel
Robin Williams - When the Laughter Stops
Medarbetare
Liberda, Krzys (form)
Dimensioner
178 x 110 x 18 mm
Vikt
168 g
SAB
Ikz Williams, Robin
ISBN
9789187441837

Robin Williams : när skratten har tystnat

(13 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2015-11-12
79
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
ROBIN WILLIAMS (1951-2014) var skådespelaren vars osvikliga timing, sprudlande energi och makalösa improvisationsförmåga gick rakt in i hjärtat på stora och små över hela världen.

Att någon som spred så mycket glädje kunde ta sitt eget liv framstår som ett mysterium, men i boken beskrivs vad som gömde sig bakom den glittrande blicken. Det är en gripande berättelse om depression, alkoholism och tablettmissbruk: rester av en problematisk barndom.

Robin Williams: När skratten har tystnat är både en inträngande biografi och en hyllning till en av vår tids absolut största skådespelartalanger. Med lika delar värme och välgrundad fakta beskrivs Robin Williams genialitet och livsgärning på humorscenen och vita duken.

Robin Williams är skådespelargeniet som gjort Döda poeters sällskap, Will Hunting och Good Morning, Vietnam till tidlösa klassiker. Utöver Oscar- Golden Globe- och Emmy-utmärkelser var han känd för sin stora generositet och ödmjukhet.

EMILY HERBERT har skrivit biografier om flera av världens största stjärnor, bland andra Michael Jackson, Robbie Williams och Lady Gaga. Den här gången har hon skrivit en bok som är som Robin Williams själv: en underhållande och tröstande glädjespridare.

Han damp ner i vår tillvaro som en utomjording, men kom att beröra allt det som gör oss till människor. BARACK OBAMA

Jag har aldrig mött någon som var lika vänlig, intelligent och hänsynsfull som Robin. JOHN TRAVOLTA

Han var den bäste vän man någonsin kan tänka sig. BILLY CRYSTAL

Kanske vi kan förvandla förlusten av denna högt älskade skådespelare till något som står emot förtvivlans nedbrytande krafter? ALAN ALDA

Med förord av Babben Larsson.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Robin Williams : när skratten har tystnat
 2. +
 3. Minnen av kriget

De som köpt den här boken har ofta också köpt Minnen av kriget av Nikolaj Nikulin (inbunden).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Robin Williams : när skratten har tystnat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En delvis intressant bok
  Disco (Sundbyberg), 22 juni 2019

  En biografi om Robin Williams liv. Lite mycket citat från olika filmer. Några roliga citat av Robin själv. En hel del foton, hade velat sett fler foton från barndomen och inte bara från hans karriär som skådespelare.

 2. Besviken till Max!

  Författaren känner uppenbarligen inte Robin över huvud taget då inget hon skriver har någon verklig insikt i hans liv, allt är tagen från citat och ur filmer. Hela boken bygger på citat från kritiker och från Robin själv samt hennes antaganden som senare i boken backas upp av citat. Recensionerna haglar och ofta berättar hon långdraget om vad hans filmers handling bygger på och villa skådespelare som är med. Allt jag fått veta i denna bok kunde jag vetat redan om jag bara läst skvallerblaskor... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Emily Herbert