I Bobbos väska (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Babblarna
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
34
Utgivningsdatum
2020-05-28
Upplaga
3
Förlag
Hatten Förlag
Originaltitel
i Bobbos väska
Illustratör/Fotograf
Hannes Hagstrand, Ola Schubert
Vikt
240 g
SAB
Hcf
ISBN
9789187465826

I Bobbos väska

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-05-28
126
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Bobbo har samlat alla sina kompisars saker i en väska. Varje sak plockas upp, en i taget, och tillsammans med Bobbo listar vi ut vems saker det är. Boken fokuserar särskilt på begreppet Vems?

Babblarna är ett gäng färgglada figurer som kommit för att göra språkträning till ett spännande och lekfullt äventyr. Den pedagogiska plattformen är Karlstadmodellen och språkträningen riktar sig till barn i tidig språkutveckling. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla kommer att älska dem och varken barn eller vuxna kommer att tänka på att det är just språkträning det handlar om i leken och äventyren i Babblarnas värld. Babblarna pratar sitt eget språk som helt bygger på ljudet i deras namn. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata så tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. Längst bak i varje bok finns teckenillustrationer för orden i boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. I Bobbos väska
  2. +
  3. i Babblarnas hus

De som köpt den här boken har ofta också köpt i Babblarnas hus av Anneli Tisell, Iréne Johansson (inbunden).

Köp båda 2 för 252 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I Bobbos väska. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mysig!

    Alla babblarna är väldigt populära och uppskattade bland barn som växer upp idag vilket är givande, har även fått möjlighet att se Babblarnas konsert.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna