Fingerresan (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Serie
Babblarna
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
34
Utgivningsdatum
2020-05-08
Upplaga
1
Förlag
Hatten Förlag
Originaltitel
Fingerresan, stor kartongbok
Illustratör/Fotograf
Ola Schubert, Anneli Tisell, Jennie Wiik Edman
Dimensioner
241 x 240 x 25 mm
Vikt
760 g
SAB
Hcf
ISBN
9789187465918

Fingerresan

(2 röster)
Kartonnage,  Svenska, 2020-05-08
199
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En av Babblarnas favoritböcker som stor kartongbok som tål små barns läsning och som lämpar sig extra bra för läsning i grupp.

Ta fram fingret, promenera runt och låt som figurerna - Biii bi bibbi bi... Da dadda da dadda daaaa.... Och i varje uppslag gömmer sig olika Babblarnafigurer. Boken "Fingerresan" är till för att få rösten att sjunga! Ta fram ditt finger, värm upp rösten och häng med på en resa runt i Babblarnas dal. När du åker med på fingerresan får du alldeles särskilt bra övning i att använda melodin i din röst. Och du, glöm inte att leta efter Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi, Doddo, Vovvo och Faffa som gömmer sig runt om i dalen!

Boken finns också som "Talsaga" på Spotify, dvs själva berättelsen är inspelad så att man kan lyssna på den och samtidigt bläddra i boken. Sök efter "Talsaga till boken Fingerresan" (Artist: Babblarna)

"Det är verkligen en annorlunda och lustfylld upplevelse att läsa med fingret och följa med med rösten. Vi instrueras att läsa svagt när texten är liten och starkt när den är stor. Text upptill på sidan uttalas med ljusare röst och text nedtill med mörk röst, allt i ett dynamiskt flöde. Förutom ljudvolym och tonhöjd tränas också många begrepp som upp och ner, olika rörelseverb och vanliga adjektiv. Perspektivet är positivt och annorlunda och kan verkligen vara rolig och utvecklande för förskolebarn och andra som vill träna svenska språkljud och melodi."

Publiceras i BTJ-häftet nr 1, 2018. Lektör Eva Lexell Törnblom
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fingerresan
  2. +
  3. Varför då Babblarna? XL Kartong

De som köpt den här boken har ofta också köpt Varför då Babblarna? XL Kartong av Anneli Tisell (kartonnage).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna