En kärleksförklaring : en fyll-i-bok om allt som jag älskar hos dig (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-01-13
Förlag
Glimra Förlag
Dimensioner
210 x 180 x 10 mm
Vikt
345 g
ISBN
9789187501494

En kärleksförklaring : en fyll-i-bok om allt som jag älskar hos dig

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-01-13
138
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Att ge bort En kärleksförklaring hör inte bara till bland det finaste man kan göra, med hjälp av oss skapar du också ett minne för livet. I ett format som inte kan beskrivas som annat än både klassiskt och helt rätt i tiden på samma gång, ger vi dig de rätta förutsättningarna för att säga det där som kan kännas lite krystat över en kopp kaffe, men som troligtvis kommer bli något av det viktigaste du någonsin sagt.

Att vår En kärleksförklaring har kommit att bli Sveriges mesta fyll-i-bok på temat kärlek är ingen slump. På Glimra Förlag värnar vi om kvalitet på alla plan - från känslan på pappret till varenda liten förskriven bokstav. Det är nämligen i detaljerna det ligger.

Det är där det avgörs om boken känns personlig, om den känns värd att spara på, och inte minst: om den känns precis lika härlig för mottagaren att läsa som den kändes för dig att skriva. För i våra böcker är det nämligen du som är författaren. Vi har kanske skapat formatet och början på er historia, men det är upp till dig att fortsätta den. Skriv, rita, klistra in, riv ut eller bara fyll i - tills den blir precis som du vill ha den. Din alldeles egna kärleksförklaring.

Boken passar både män, kvinnor och ickebinära, men är gjord för att ges bort i just en parrelation - inte till en vän, förälder eller syskon.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En kärleksförklaring : en fyll-i-bok om allt som jag älskar hos dig
  2. +
  3. Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för föräldrar som vill lyckas snabbt och undvika vanliga misstag. Steg-för-steg från start till mål

De som köpt den här boken har ofta också köpt Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för f... av Sofia Bergenstjerna, Michael Bergenstjerna (häftad).

Köp båda 2 för 417 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En kärleksförklaring : en fyll-i-bok om allt som jag älskar hos dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Härlig present
    Emilia R (Kalix), 5 november 2023

    Jag är så nöjd! Verkligen en mycket hjärtlig bok måste jag säga. Så roligt att fylla i och den är ju en så fin present att ge till en person man tycker mycket om. Ska absolut rekommendera andra. :)

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna