Till min mamma - en fyll-i-bok om allt jag uppskattar hos dig (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
70
Utgivningsdatum
2021-05-03
Förlag
Glimra Förlag
Dimensioner
210 x 170 x 10 mm
Vikt
346 g
SAB
B
ISBN
9789187501500

Till min mamma - en fyll-i-bok om allt jag uppskattar hos dig

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-05-03
120
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Mors Dag, mammas födelsedag, eller kanske bara en alldeles vanlig dag? Vilket som så kanske det är dags att visa mamma lite extra uppmärksamhet?

Med hjälp av fyll-i-boken Till min mamma får du chansen att berätta er gemensamma historia, och visa din mamma uppskattning på ett sätt hon aldrig kommer glömma. Inte nog med att vi har hjälp till med förifyllda frågor, början på meningar, roliga alternativ att kryssa och ringa in - vi har också tryckt boken i ett snyggt format som är kul att både spara och låta ligga framme. Skriv, rita, klistra in, riv ut eller bara fyll i - tills den blir precis som du vill ha den. Resultatet blir en present som är personlig och garanterat uppskattad av mottagaren.

På Glimra Förlag är vi övertygade om att de är de små detaljerna som räknas. Därför har vi lagt mycket tid på att säkerställa så att alla frågor känns relevanta, värdefulla för både författaren och mottagaren, och framförallt: värda att spara på och läsa om och om igen under åren som kommer.En present som består helt enkelt.

Boken är 18x21 cm, inbunden med hårdpärm, och har 68 sidor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Till min mamma - en fyll-i-bok om allt jag uppskattar hos dig
 2. +
 3. Änglatarot : 78 kort med vägledningshäfte

De som köpt den här boken har ofta också köpt Änglatarot : 78 kort med vägledningshäfte av Doreen Virtue (tarotkort).

Köp båda 2 för 456 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Till min mamma - en fyll-i-bok om allt jag uppskattar hos dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fin present.
  Jennifer , 28 december 2023

  Mamma blev superglad för sin bok.
  Jag upplevde att det hade varit bättre om sista och nästsista sidan bytt plats. Jag tycker också att instruktionerna ibland var svåra att tolka. Den när man skulle sätta kryss på flera olika attribut på en skala 1-10 som var given vad supersvårförstålig. Ibland fick jag också stryka över vissa ord i instruktionen så att mamma skulle förstå vad jag faktiskt gjort och hur jag tolkat instruktionen. Det vore bra om förlaget kunde ge exempel på hur man kan to... Läs hela recensionen

 2. Supersöt och mysig bok!
  Elin Lundqvist, 2 februari 2023

  Beställde denna för att ge till min mamma i födelsedagspresent. Boken är jättefin och den varierar med sidor där man fyller i text, kolumner där man ska sätta en bock på saker som stämmer överens med ens mamma etc. Mycket mer djupgående och finare utfört än vad jag kunde tänka mig.

  Det enda negativa jag har att säga att på vissa sidor ska man fylla i sitt bästa respektive sämsta. Det kan vara ett minne, händelse osv. Det är lite trist att behöva skriva om i en annars så kärleksfull b... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna