Läk dig själv: bli vän med dina fem inre sår (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
211
Utgivningsdatum
2017-11-01
Förlag
Vattumannen Förlag
Översättare
Malin Kihlberg
Dimensioner
220 x 155 x 20 mm
Vikt
457 g
SAB
Dok
ISBN
9789187512537
Läk dig själv: bli vän med dina fem inre sår (inbunden)

Läk dig själv: bli vän med dina fem inre sår

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2017-11-01
225
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Läk dig själv: bli vän med dina fem inre sår Kan levereras innan julafton
Efter försäljningssuccén med Hela ditt inre och finn ditt sanna jag kommer nu äntligen uppföljaren Läk dig själv - Bli vän med dina fem inre sår! Här fokuserar författaren på egot och hur du genom att samtala med det kan bidra till att acceptera dina inre sår.

Genom ett flertal exempel delar författaren med sig av sina yrkesmässiga och privata erfarenheter för att ge dig konkreta möjligheter att läka.

Du får lära dig att upptäcka vilka mekanismer som ligger bakom de fem inre såren; Avvisning, Övergivenhet, Svek, Orättvisa och Förödmjukelse, och att identifiera när dessa aktiveras och varför. Att bli medveten om de otaliga gånger som egot (eller någon av de masker du tar på dig) styr dina tankar, ord och handlingar är en oumbärlig förutsättning för att läka.

Genom att applicera de metoder som föreslås kommer du att se dina sår minska så att du kan återta makten över ditt liv. Så kommer du även att uppfylla själens innersta behov och nå inre frid.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Läk dig själv: bli vän med dina fem inre sår
 2. +
 3. Hela ditt inre och finn ditt sanna jag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hela ditt inre och finn ditt sanna jag av Lise Bourbeau (häftad).

Köp båda 2 för 376 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Läk dig själv: bli vän med dina fem inre sår. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Avstå från denna teori
  Sven Al, 21 december 2017

  Författaren har en smått absurd teori om människans ego. Man finner flera motsägelser i kapitlen och emellanåt svårtolkade hypoteser hur man skall förhålla sig till egot. Egot har även författaren döpt till ett namn och uppmanar läsaren att göra det samma.
  Lises teorier och tankesätt känns emellanåt som en indoktrinering. Denna bok är inget för den känslige eller svage att läsa. Hon vill då och då hålla en lätt ton med exempel från hennes aktiva, och emellanåt ytliga liv, för att sedan dy... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner