Om magiska stenar... (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
141
Utgivningsdatum
2020-08-25
Förlag
Vattumannen Förlag
Dimensioner
147 x 105 x 9 mm
Vikt
136 g
SAB
Vml
ISBN
9789187512797
Om magiska stenar... (häftad)

Om magiska stenar...

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2020-08-25
95
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Boken beskriver symbolik och energi hos 244 kristaller.

Allting i universum är vibrationer utav samma grundläggande energi. Kristallerna är en ovanligt ren och exakt form av materia i vilken alla atomer är bundna till varandra utifrån en given struktur.

Kristallernas vibrationer är harmoniska och stadiga och den förmågan används bl.a. inom modern teknik. Det sägs att kristaller kan ta emot, lagra, emanera, bryta och reflektera energi och används därför även för att påverka psykiska energier. Du kan t.ex. arbeta med visualiseringar eller låta kristallerna ge energi till din intention eller dina mål så att du lättare kan nå dit du vill.

Allt detta tillsammans gör stenarna till utmärkta redskap för vår egen personliga utveckling, vår healing och vårt självförverkligande.

Vem vet?

Vad som egentligen gör stenarna och kristallerna magiska - det vet vi inte ... men vi vill ge ett smakprov på de energier och symboler som våra kristaller och stenar kan förmedla till dig.

Ha kul, njut och låt dig själv göra en djupdykning i en förundrande, magisk och kravlös värld där du har oanade möjligheter att gå på upptäcktsfärd och hitta in i nya vrår av dig själv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Om magiska stenar...
  2. +
  3. Boken om kristaller: allt du behöver veta om kristallernas kraft

De som köpt den här boken har ofta också köpt Boken om kristaller: allt du behöver veta om kr... av Judy Hall (inbunden).

Köp båda 2 för 254 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Om magiska stenar.... Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kanonbok
    Jessica Skog, 25 februari 2022

    Fina bilder och bra information. Boken är i pocket och lite mindre storlek så den är lätt att ha med sig i väskan.

Visa alla 1 recensioner