Lev i ljuset : lär dig kanalisera (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2022-04-30
Förlag
Vattumannen AB
Dimensioner
215 x 149 x 13 mm
Vikt
334 g
SAB
Dopb
ISBN
9789187512872
Lev i ljuset : lär dig kanalisera (häftad)

Lev i ljuset : lär dig kanalisera

Häftad Svenska, 2022-04-30
229
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vi är själar på en oändlig resa i ett enormt vibrerande universum. Genom vår intuition är vi ihopkopplade med detta enorma elektromagnetiska fält. Vi kan alla lära oss att kommunicera med de olika dimensioner som omger oss. Genom att vi tonar in i ljuset, universums energifält, så får vi tillgång till vår och andras guidning.


I Lev i ljuset - lär dig kanalisera beskriver Helena-Magdalena hur du steg för steg kan utveckla dina mediala förmågor och lära dig kanalisera. Genom att lyssna till din intuition och tona in så kommer du i kontakt med de olika dimensioner som omger oss i universums enorma vibrerande energifält. Du kommer i kontakt med ditt spirituella team; din andliga ledare, dina guider, andevärlden och övriga energier som finns i de olika dimensionerna. Du lär dig att känna in energier, från föremål och platser, att fjärrskåda och andra spännande tekniker som du kan använda dig av. Boken är fylld av spännande övningar.

Lev i ljuset - lär dig kanalisera innehåller Helena-Magdalenas tolkningar och beskrivningar av det universum som pulserar omkring oss. Här får du ta del av hennes olika arbetssätt som medium och olika tekniker för att lära dig att kanalisera.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lev i ljuset : lär dig kanalisera
 2. +
 3. Själens superkrafter: Handbok för medialitet, healing och själsresor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Själens superkrafter: Handbok för medialitet, h... av Camilla Elfving (häftad).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt

 • Lev din dröm : lär dig bemästra attraktionslagen

  Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt

  Välkommen till en helt ny värld! En värld där dina drömmar blir verklighet. Vad är attraktionslagen? Hur fungerar den? Och hur kan man använda den för att nå sina mål? I "Lev din dröm" berättar författaren Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt allt du be...

 • Lev i din kraft

  Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt

  Vill du uppnå dina drömmar och leva ditt liv till fullo? I "Lev din kraft" leder författaren Helena Magdalena Ivekrans-Nätt dig på rätt väg! I denna djupdykning i attraktionslagen presenteras ett antal praktiska övningar som hjälper dig att utveck...