Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
344
Utgivningsdatum
2017-08-21
Förlag
Visto Förlag
Dimensioner
178 x 110 x 20 mm
Vikt
279 g
SAB
Hc
ISBN
9789187523748
Pappersbåtar (häftad)

Pappersbåtar

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-08-21
145
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Pappersbåtar Kan levereras innan julafton
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  109
Visa alla 1 format & utgåvor
Få lägger märke till Torilda där hon nästan dagligen sitter vid sjön Trekanten i Liljeholmen eller där hon går med den stora, otympliga postvagnen inne på tidningsredaktionen där hon jobbar. Hon noterar sådant som går många förbi, funderar över människors beteenden och drömmer om att en dag finna den stora kärleken. Sina tankar och iakttagelser låter hon leva vidare i små, vackert vikta pappersbåtar, som hon i hemlighet sjösätter. Men, en efter en plockas båtarna upp ur den lilla, lugna sjön, och hennes och andras liv kommer att förändras för alltid. Pappersbåtar är en existentiell relationsroman, i vilken läsaren, med döden på axeln, får möta och lära känna den mycket tysta och ständigt observerande Torilda, saksamlaren Ruben samt ytterligare en handfull personer, som på olika sätt drabbas, påverkas och sammanlänkas av varandras och sina egna ageranden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Pappersbåtar
 2. +
 3. Havsträdgården : en kärlekshistoria

De som köpt den här boken har ofta också köpt Havsträdgården : en kärlekshistoria av Gunilla Tähti Wigge (inbunden).

Köp båda 2 för 309 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Pappersbåtar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En annorlunda historia
  @bettan_bokprataren (Örebro), 20 april 2020

  På baksidan av boken läser jag att pappersbåtar är en existentiell relationsroman, i vilken läsaren, med döden på axeln, får möta och lära känna den mycket tysta och ständigt observerande Torilda, saksamlaren Ruben samt ytterligare en handfull personer, som på olika sätt drabbas, påverkas och sammanlänkas av varandras och sina egna ageranden.

  Den här berättelsen hade jag lite svårt att komma in i. Det tog sin lilla stund men sedan tycker jag att boken blev klart läsvärd,vacker, småch... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner