Se upp med vad du önskar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
De fyras gäng (del 2)
Antal sidor
222
Utgivningsdatum
2017-03-16
Upplaga
1
Förlag
Ordberoende Förlag
Medarbetare
Ceken, Michael (form)
Dimensioner
215 x 145 x 20 mm
Vikt
368 g
SAB
Hc
ISBN
9789187595509

Se upp med vad du önskar

(10 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-03-16
195
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vänskap som utmanar, inspirerar och ger mod. Eva Swedenmark har gjort succé med sin roman om fyra kvinnor 60+ som vägrar se livet sippra bort i tristess. De utmanar varandra att ta fatt i sina drömmar och leva livet. Det leder till omvälvande äventyr i denna skröna med allvarlig underton om rätt och möjlighet att ta för sig av livet och fortsätta förverkliga sina drömmar oavsett ålder. Om betydelsen av nära vänner. Lena Tallberg i M-magasin kallar boken en vän-lit .

Nu kommer de fyras gäng tillbaka i en ny roman Se upp med vad du önskar . Hur gick det när drömmarna förverkligades? Fortsätter de utmana livet och varandra? Eller visade sig drömmen vara annorlunda i verkligheten? De fyras gäng fortsätter att tillsammans i nära vänskap skapa en livsbejakande tillvaro där allt är möjligt. En roman om vänskap som utmanar.
Eva Swedenmark är författare till ett trettiotal romaner. Bärböckerna skrivna tillsammans med Annica Wennström är några av de mest spelade ljudböckerna just nu. ( Smultron och svek till Lingon och lust ).
Eva tillhör själv den generation som aldrig ger upp . Hon vill inspirera alla att ta tag i sina liv och vägra motas in i åldersfällan. " Jag vill inspirera alla, oavsett ålder, att ta tag i sina drömmar och leva de liv de vill, strunta i fördomar om hur man ska vara i olika åldrar. Ta för sig av livet ," säger hon.
Sagt om romanen:
"En uppföljare som är ännu bättre än första delen." "Klokt, eftertänksamt och högt tempo hela vägen. Lyckad feel good stämning och alldeles lagom mycket romantik." skriver Lotta Olsson, DN.
"Drottningen av mappie-lit är tillbaka!" "Eva Swedenmark utmanar och inspirerar" skriver Jenny Lindh, M Magasin.
"Om den första boken i hög grad byggde på humor och spänning i högt tempo så är uppföljaren mer eftertänksam i tonen. Här handlar det mer om vad som händer när man har fått det man önskade sig. Var det verkligen just så här man ville att livet skulle vara? När boken tar slut har läsaren i alla fall kommit att fästa sig vid både de fyra damerna och deras förtjusande nyfunna vänner, åttioplussarna Mirre och Maggan. Och kanske anar man i det öppna slutet en kommande tredje roman om De fyras gäng?" Dast Magazine Sagt om första delen i serien "Om ni inte börjar leva gör jag slut" :
"Eva Swedenmark, den felande länken mellan Catharina Ingelman-Sundberg och Fay Weldon slår ett slag för skrattrynkorna ." Jenny Lindh, M-Magasin
"Om ni inte börjar leva gör jag slut vågar utmana åldersnojan och hävda att den mogna skönheten är den bästa ." Gefle Dagblad
" Livet behöver väl inte bara vara tristess? Alltså börjar de hjälpa varandra att förverkliga sina drömmar. Det är roligt och fyndigt ." Lotta Olsson, DN
"Jag hoppas att många läser och, oavsett ålder, väljer att kasta loss på livets lite roligare bana lite oftare ." Blekinge Läns Tidning
"Författaren är en rutinerad skribent som vet hur en sorglös berättelse ska fånga läsaren" , skriver BTJs recensent Gunilla Bergdahl och talar också om: "... den lågmälda humor som på sina ställen ger sig till känna och mejslar ut fyra livserfarna kvinnor, vars självdistans och livslust gör det lätt att i kärlek och besvikelse skratta med dem, istället för åt dem. "
BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Se upp med vad du önskar
 2. +
 3. Bortom all genans

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bortom all genans av Eva Swedenmark (pocket).

Köp båda 2 för 274 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Se upp med vad du önskar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underhållande och lättsam
  veronicas_bok_bak_liv, 23 augusti 2019

  En underhållande, lättsam och lättläst bok. Jag älskar att det skrivs böcker om kvinnor som är 60+. Jag blir glad och förhoppningsfull att läsa om dessa fyra kvinnors äventyr, galenskaper, upptåg, värme, kärlek och passion och hoppas att jag själv och mina vänner kan vata precis lika härliga. Läs dessa underbara böcker! Det finns en tredje bok och den heter "Bortom all genans".

 2. Trevlig serie
  Kaffeläsaren, 10 november 2018

  Se upp med vad du önskar är bok två i serien De fyras gäng. Serien där väninnorna Garbo, Pamela, Anita och Ingalill lever livet och gör det de själva vill. De har fått nog av karlar som styr deras liv. Den första boken i serien var lättsmält och småtrevlig, precis som även denna är. Jag blir dock inte lika intresserad och fast av deras liv här. Tankarna vill gärna flyga iväg när jag lyssnar, det hade garanterat gått bättre om jag läst boken själv. Men berättelsen är lätt att återgå till igen ... Läs hela recensionen

 3. Betyg: 3 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 15 juni 2017

  Den här boken är en fristående fortsättning på boken Om ni inte börjar leva gör jag slut, och jag länkar här till min recension av den.

  En rätt så tunn bok är det här, på lite drygt tvåhundra sidor. Mycket lättsam och lättläst. Och jag tror att man kan läsa den helt fristående med behållning, även om jag väl alltid tycker att man ska läsa bokserier från början och i rätt ordning.

  Boken är enkel, smårolig, och underhållande, och handlar om fyra kvinnor i sextioårsåldern. Oc... Läs hela recensionen

 4. Mysig och klart läsvärd!
  Nadine (Göteborg), 15 juni 2017

  Precis som den första boken om De fyras gäng så är det en rakt igenom rolig och hjärtlig bok. Tempot är dock inte riktigt lika rasande högt som i den första men det behöver nödvändigtvis inte vara något dåligt. Klart läsvärd och mysig bok! Och jag önskar definitivt att livet är lika händelserikt för en själv när man blir 60+!

 5. Läs den och håll dina drömmar vid liv!
  Kim M. Kimselius, 28 maj 2017

  Har du upptäckt Eva Swedemarks böcker ännu? Jag är ett stort fan och älskar hennes böcker. De tar dig med in i vardagslivet på ett lättsamt sätt. De är svåra att lägga ifrån sig och man vill bara läsa mer och mer och mer.

  Se upp med vad du önskar är andra boken i De fyras gäng. En bok jag har längtat efter. När jag läste Om ni inte börjar leva gör jag slut skrattade jag mig igenom boken och kunde inte sluta prata om den när jag läst klart.

  I den första boken försökte de fyra... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Eva Swedenmark