Alla delar av dig (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-04-07
Förlag
Ordberoende Förlag
Medarbetare
Ceken, Michael (form)
Dimensioner
203 x 115 x 20 mm
Vikt
173 g
SAB
Hc
ISBN
9789187595561
Alla delar av dig (pocket)

Alla delar av dig

(9 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket Svenska, 2017-04-07
59
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
När Simon bjuder med sig sex personer till en ö i Stockholms skärgård påstår han att det har med hans forskning att göra. Han vill göra en psykologisk studie på folk som fått nya organ. Men redan första kvällen anar gruppen oråd, Simon beter sig konstigt och de blir väldigt osäkra vad vill han dem egentligen? Är han farlig? Är han galen? Det utsatta läget på en ö längst ut i havsbandet ökar obehaget.
Det stämmer att Simon har en dold agenda, han har ruvat på en hemlig plan i flera år. Frågan är om han kan genomföra den när han samtidigt blivit förälskad i den hemlighetsfulla Elenya.

Alla delar av dig är en relationsthriller. Med värme, humor och en hel del allvar berättas en historia som innehåller såväl passion som kärlek mellan medmänniskor. Två stora frågor avhandlas; Hur långt sträcker sig kärleken när det verkligen gäller? Och vad är egentligen en människa?

"Alla delar av dig är en bok om ett allvarligt ämne skriven med stor värme och humor. Som efterlevande kändes det befriande att läsa den." Anna Jansson, författare

"Skruvat, ljuvligt, viktigt. Inga regler, bara människors lika värde. I alla skepnader, tänk Stephen King. Det gjorde jag!" Lina Forss, författare

"Denna berättelse tar upp ett aktuellt ämne på ett oväntat sätt. Charlotta skapar intressanta personer och öden och lockar till både skratt och reflektion.Jag känner doften av solvarma tallbarr medan jag läser och vill inte sluta." Christina Herrström, dramatiker och Augustnominerad författare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Alla delar av dig
 2. +
 3. En oskyldig lögn

De som köpt den här boken har ofta också köpt En oskyldig lögn av Sabine Durrant (pocket).

Köp båda 2 för 128 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Alla delar av dig. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Seg bok
  Ingrid Carine Norström, 20 oktober 2017

  Vill inte ge ens en stjärna.

 2. Intressant
  Villivonkansbooks, 28 juli 2017

  Simon bjuder ut sex personer till en ö i Stockholms skärgård, han påstår att det har med hans forskning att göra. Han påstår att syftet är att föraren psykologisk studie på folk som mottagit nya organ. Gruppen anar oråd, Simon beter sig konstigt, är han farlig? Vad vill han dem?
  Blev nyfiken på den här boken efter att ha varit på en författarafton och hört författaren berätta hur hon fick inspiration till denna. Det är ett väldigt intressant ämne boken handlar om. Transplantationer och va... Läs hela recensionen

 3. Alla delar av författarinnan?

  Förutsägbar och långrandig historia som varken berör eller lyfter. Organdonation är ett viktigt ämne som blir trivialt behandlat i boken genom en besatt närstående, saknas mer perspektiv än att mottagaren ska vara "tacksam".

 4. Tänkvärd bok
  Kajsa, 28 juni 2017

  En annorlunda bok som lämnar läsaren med många tankar om organdonation.
  Handlar också mycket om hur sorg kan påverka oss. Också en bok om empati och medmänsklighet.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Charlotta Von Zweigbergk