Över gränsen och andra erotiska noveller (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (99.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Carl-Michael Edenborg
Utgivningsdatum
2015-01-21
Förlag
Xstory
ISBN
9789187597343

Över gränsen och andra erotiska noveller Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2015-01-21

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    49
Visa alla 1 format & utgåvor
Magdalena satt i mitten med de unga männen på var sin sida. Erik märkte att Jaromir var upphetsad, han hade aldrig sett honom på det viset förut, kamraten andades tungt och fort, och rodnade lite. Jaromir gick upp på huk och viskade:

- Får jag smeka dig?

Magdalena svarade inte, då lade han handen på hennes knä. Han smekte försiktigt med fingertopparna ned för vaden, det frasade svagt i det vita nylonet i strumporna. Sedan drog han handen uppåt igen, Magdalena gnydde till, men rörde sig inte.
Fingrarna gled ned på insidan av låret och drog upp klänningsfållen en bit, tills strumpan slutade och vitt skinn blottades, vitare än strumpan, det knottrade sig, hon liksom spände hela kroppen.


I Över gränsen och andra erotiska noveller låter Carl-Michael Edenborg oss få träffa människor som befinner sig på gränsen för det tillåtna - och över den gränsen. De hämtar sin njutning i det mer eller mindre förbjudna, eller söker den helt enkelt vid sidan av allfarvägarna. Lusten att utforska är starkare än hämningar och rädslor i de här tretton berättelserna.

Vi får vara med om en mycket speciell lektion i krokiteckning; följa med bögparet till sexologen som ger dem deras livs största överraskning; uppleva en stunds äktenskapslycka som inte alls är vad den synes vara - ens för paret själva. Bland mycket annat.

Genomgående handlar det om sexualiteten som urkraft och en ovilja att acceptera några som helst begränsningar för denna. Som Carl-Michael Edenborg skriver i sitt efterord:

"Jag är pornograf. Jag skriver för att hetsa upp dig. Om du blir kåt och förvirrad har jag gjort ett bra jobb. Jag vill hjälpa dig att förvandlas, att smaka andra begär, att njuta främmande njutningar."

CARL-MICHAEL EDENBORG (f. 1967) är förlagsman, översättare och författare till en lång rad böcker, däribland romanerna Mitt grymma öde (2012) och Alkemistens dotter (2014).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Carl-Michael Edenborg