Alvernas liv (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-11-11
Förlag
Sekwa förlag
Översättare
Marianne Öjerskog, Magdalena Sørensen, Maria Bodner Gröön
ISBN
9789187648441
Alvernas liv (e-bok)

Alvernas liv E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-11-11

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
AV FÖRFATTAREN TILL IGELKOTTENS ELEGANS!

Ett krig mellan alver och människor hotar att bryta ut. Clara och Maria, två hittebarn med okänt ursprung och exceptionella förmågor, måste tillsammans kämpa mot de mörka krafter som hotar människornas värld.

Nio år efter succén med "Igelkottens elegans" är Muriel Barbery tillbaka med en storslagen roman som vibrerar av poesi, musik, konst och magi. En episk berättelse med sagans och folktrons skimmer.

"Alvernas liv" är första boken i en serie om två.

MURIEL BARBERY föddes 1969 i Marocko. Hon är ursprungligen filosofilärare men idag verksam som författare. Både bästsäljaren "Igelkottens elegans" och debutromanen "Smaken" finns utgivna hos Sekwa.

"Barberys återkomst är efterlängtad, och trots att filosofin till viss del är utbytt mot sagor och magi så känns stilen igen." Litteraturmagazinet

"Denna drömska och fängslande historia, präglad av hopp om försoning och en bättre värld, skulle mycket väl kunna vara början på en ny era inom den franska litteraturen."
LE PARISIEN

"Utöver den rika handlingen, de filosofiska liknelserna och det övernaturliga som för tankarna till Tolkiens Sagan om ringen, så är Alvernas liv framför allt en poetisk roman med en tät, laddad prosa som driver berättelsen framåt."
LIVRES HEBDO

"Kraften i Muriel Barberys poetiska språk och fängslande karaktärer är alla eniga om."
LA VIE
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbery Muriel

  • Igelkottens elegans

    Barbery Muriel

    Renée Michel är portvakt i en ståtlig fastighet i Paris finare kvarter. Hon är en självlärd älskare av konst, musik, filosofi och litteratur. Hon lever sitt liv diskret bakom en övertygande schablonbild av den vresiga och obildade portvakten med f...