Tangodrottningen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2016-11-09
Förlag
Sekwa förlag
Översättare
Ulla Linton
ISBN
9789187648663
Tangodrottningen (e-bok)

Tangodrottningen E-bok

E-bok,  Svenska, 2016-11-09

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Suzanne har ägnat hela sitt liv åt att dansa. Hennes mamma var en världsberömd dansare som kallades för Tangodrottningen, men när Suzanne var åtta år dog mamman under tragiska omständigheter. Suzanne blev ensam kvar med bara minnen, rädslan för att bli övergiven och passionen för dansen. Samtidigt som hon livnär sig på att ge danslektioner drömmer Suzanne om att tävla och bli en lika lysande tangostjärna som sin mor. Men tangon är passionen och kärlekens dans, och att låta sig föras av någon hon inte känner starkt för är omöjligt för Suzanne. Så en dag träffar hon Yan och det slår gnistor om dem. Han försörjer sig på diverse småstölder och har aldrig tagit ett tangosteg i hela sitt liv. Trots det anar Suzanne att hon kanske äntligen har träffat mannen som kan få henne att våga ta steget in i både kärleken och ut på dansgolv världen över som den nya Tangodrottningen.

"Tangodrottningen" är en modern saga berättad med den humor och ömhet som vi känner igen från Tadjers förra roman "Paradisbaden".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Akli Tadjer

  • Paradisbaden

    Akli Tadjer

    Adèle Reverdy är begravningsentreprenör - ett faktum som inte direkt har en positiv inverkan på hennes kärleksliv. Men dagen Adèle fyller trettio år tar livet en ny riktning. På födelsedagsfesten träffar hon den före detta akrobaten Léo, som efter...