Kantarellsök med hund (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
90
Utgivningsdatum
2009-03-01
Upplaga
2
Förlag
Jycke-Tryck AB
Dimensioner
247 x 175 x 10 mm
Vikt
370 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789187652547

Kantarellsök med hund

(15 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2009-03-01
188
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kantarellsök med hundAtt leta kantareller med hund är något som blivit oerhört populärt. Vem vill inte finna mängder av den guldgula dyrgripen? Och när man dessutom kan ha nöjet att finna dem tillsammans med sin hund! Prata om att förena nytta med nöje! Och inte undra på att grannarna blir avundsjuka! I boken står precis hur du ska gå till väga - och det viktigaste av allt: Vilka fel du måste undvika att göra. Att lära din hund att finna och markera kantareller kan bli det bästa du någonsin gjort. Minst fyra månader om året har du världens mest naturliga aktivitet. Inget kan vara effektivare än en hundnos. Hunden hittar kantarellerna som växer under löv, rötter och på andra ställen där du inte kan se dem. Det är en bra aktivering som minskar både anledning och tillfälle för hunden att hitta på bus. Många problem föds ju bl a ur tristess. Sedan 1979 har författarna haft kurser i kantarellsök och hela tiden fått bekräftat att alla hundar kan lära sig! Omarbetad 2009 med ny layout och fantastiska färgbilder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kantarellsök med hund
 2. +
 3. Min bästa aktiveringsbok - Mental träning för hundar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min bästa aktiveringsbok - Mental träning för h... av Anders Hallgren (häftad).

Köp båda 2 för 377 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kantarellsök med hund. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Svärdottern har börjat träna hundvalpen inför...
  Agneta Franzén, 7 januari 2014

  Svärdottern har börjat träna hundvalpen inför svampsäsongen i sommar. Hon blev jätteglad för boken. Visste inte ens att det fanns en "instruktionsbok".

 2. Lätt att förstå, bra beskrivningar med lektions...
  hundens bäst vän, 21 oktober 2013

  Lätt att förstå, bra beskrivningar med lektions indelningar vad som är viktigt i inlärnings fasen. Inga krångligheter, går lätt att följa varje steg i lektionsdelen som ligger sist i boken. Provat på kurs deltagare som tycker den är ok.

Visa alla 2 recensioner