Nya hyss av Emil i Lönneberga (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (64.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Emil i Lönneberga (del 2)
Inläsare
Astrid Lindgren
Utgivningsdatum
2019-05-31
Förlag
Astrid Lindgren AB
ISBN
9789187659225

Nya hyss av Emil i Lönneberga Ljudbok

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-05-31

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Emil i Lönneberga, han som bodde på gården Katthult i Lönneberga socken i Småland, har du någonsin hört talas om honom? Jaså, inte! Men i Lönneberga fanns inte en enda människa, det kan jag försäkra dig, som inte kände till Katthultarnas hemska lilla pojke, den där Emil som bara gjorde hyss ideligen. Han brukade få sitta i snickarboden och tänka över sina synder varje gång han hade gjort något hyss, och då passade han alltid på att tälja sig en liten rolig trägubbe, det gjorde han raskt, för han tänkte inte så mycket och han täljde fort och vant.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Nya hyss av Emil i Lönneberga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Nya hyss av Emil i Lönneberga
  -, 19 oktober 2022

  Jättebra.

 2. Bättre och bättre bok för bok
  Morpheus, 13 september 2020

  De tre böckerna om Emil är, i mitt tycke, en av de där fantastiska trilogierna där varje ny del lyckas med konststycket att vara bättre än sin föregångare, även om också föregångarna var riktigt bra.
  Den här, som är den andra boken, har visserligen mindre ikoniska hyss, eller utdrag ur valda dagar av Emils liv som det egentligen handlar om (för han gör ofta mer än ett hyss per dag) än första boken som har Soppskålen och Ida i flaggstången. Men jag gillar ändå tvåan mer.
  Här får vi ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Astrid Lindgren